Fantastik Dünyalara Açılan Dekorasyon Önerileri



1. Büyülü bir eve ne dersiniz?
Harry Potter kitaplarının ve filmlerinin hayranıysanız evinizde birbirinden farklı dekorasyon denemeleri yapabilirsiniz. Patronus baskılı nevresim takımlarından Golden Snitch saatlerine kadar her türlü dekoru bulmanız mümkün.

2. Fantastik yatak odaları
İlk bakışta fantastik bir yatak odasına sahip olmak zor gibi görünse de aslında pek değişiklik yapmanıza gerek yok. Dekorasyonda altın sarısı rengine mutlaka yer verin. Yatağa asılacak bir cibinlik, birkaç yılbaşı ışıklandırması ve sehpa yerine kullanacağınız iki adet bavul ile böyle bir dekorasyona kolayca sahip olabilirsiniz.

3. Basit detaylar
Eğer evde büyük değişiklikler yapmayı planlamıyorsanız birkaç yastık ve aksesuar ile de fantastik dünyaların sihrini evinize taşıyabilirsiniz.

4. Takı kutularını değiştirin
Takı kullanmayı seven biriyseniz muhtemelen bir takı kutunuz vardır. Bir takı kutusu yerine baykuş kafesini anımsatan takı askılarını tercih edebilirsiniz.

5. Görkemli aynalar
Dekorasyonun olmazsa olmaz parçalarından biri olan aynalarda daha görkemli modelleri tercih etmeye çalışın. Böylece odanızda o büyülü havayı yaratabilirsiniz.

6. Star Wars temalı ev dekorasyonu
Kült filmler arasına adını yazdıran Star Wars serisinin hayranlarını da unutmadık. Mobilya ve dekorasyon mağazalarında Star Wars temalı pek çok eşya bulunuyor. Bunları uygun fiyatlarla satın alarak evlerinize hareket katabilirsiniz.

7. Güç sizinle olsun
Asilere veya Galaktik İmparatorluk’a olan bağınızı göstermenin zamanı geldi. Tarafınızı seçin ve birbirinden güzel Star Wars temalı eşyalar ile evinizi dekore etmeye başlayın. İster Ölüm Yıldızı’nda yaşayın, ister Tatooine gezegenindeki basit bir evde.

8. Dekorasyon sıkıcı bir iş değil
Dekorasyonun sıkıcı ve yorucu olduğunu düşünüyorsanız ilgi alanlarınıza hitap eden dekorasyonlara yönelebilirsiniz. Evin her odası için güzel ve ilgi çekici dekorları rahatlıkla bulabilirsiniz.

 

Reklam Goruntulenme Bolumu

Kaynak: Hürriyet