Fatih Ferforje’den Çevre Yönetimine Tam Destek



Dünyanın tüm güzelliklerinin değerlerini korumak isteyen Fatih Ferforje, bulunduğu sektör gereği ağır sanayi üretimi gerçekleştirse de uzun süredir yapmış olduğu çalışmalar neticesinde T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı olan Denizli Valiliği İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Çevre İzin Belgesi’ni almaya hak kazandı. Fatih Ferforje, bu belgeye Denizli’deki ilk sahip olan 10 firmadan biri olmanın övüncünü yaşıyor.

Fatih Ferforje, çevre yönetimine verdiği önem neticesinde tüm çalışanlarının da çevre ve atık yönetimi hakkında bilgili ve duyarlı olması için Şemsioğlu Çevresel Danışmanlık firmasından Çevre Mühendisi Yıldız Beltekin’in sunumuyla eğitim almasını sağladı.



Fatih Ferforje’nin Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan fabrikasında 13 Ocak 2012 tarihinde gerçekleştirilen eğitime Fatih Ferforje’nin tüm çalışanları katıldı ve yaklaşık 45 dakika süren eğitim ile Fatih Ferforje’nin tüm çalışanlarına çevre ve atık yönetimi hakkında eğitim verildi.

Çevreyi korumak ve gelecek nesillere daha temiz bir dünya bırakmak için Fatih Ferforje üstüne düşen görevleri yerine getiriyor ve çevreyi tüm çalışanları ile birlikte bilinçli bir şekilde korumaya devam ediyor.