Fawori'den Yaz Ürünleri



Yaz sezonu yaklaşırken evde geçirilen zamanlar çok daha faydalı hale getirilebilir, bakım gerektiren mobilya ya da eşyalar kolayca yenilenebilir. Fawori evlerde bu ihtiyaçlara yardımcı olacak ürün ve ipuçlarını paylaşıyor.


Reklam Goruntulenme Bolumu


Fawori Dekoratif Ahşap Verniği ile bahçe mobilyaları suyun ve ultraviyole ışınlarının zararlı etkilerine karşı korunabilir. Böylece bahçe mobilyaları iklim şartlarına karşı dirençli hale gelirken, uzun süre ilk günkü görünümlerini korurlar.

Fawori Sprey Boya, ahşaptan metale, plastikten cama her türlü yüzeyde uygulanabiliyor. Yüzey koruma özelliği ve dekoratif görünümüyle açık alandaki mobilya, saksı, pergola ve parmaklıkları kolayca yenilebilir.

Akrilik Sprey Boya

Fawori Premium Sentetik Boya, bahçedeki metal yüzeylerin yenilenmesinde kullanılabilir. Yüksek örtücülüğü ve kalıcılığı ile hem kolay uygulanır hem de renklerini uzun süre korur.

Premium Sentetik Boya

Fawori Panel Kapı Boyası, ham ya da boyalı yüzeylere kolayca uygulanabiliyor. Su bazlı oluşuyla koku yapmıyor.

Fawori Metalik Sprey Boya, altın yaldız, gümüş efektli, ince grenli alüminyum ve metalik efektli dekoratif seçenekler sunuyor. Evlerdeki eski ayna ve çerçeveler onunla yenilenebilir.