Federal Simon’un Yeni 54 Serisi ile Farkı Yaşayın



Federal Simon Elektromekanik A.Ş.’nin 2007 yılı son çeyreğinde piyasa sunduğu seri 54, sade ve şık görüntüsü, kalitesi ve uygun fiyatı ile pazarda  fark yaratıyor. Gerçek metal ve gerçek ahşap çerçeveden imal edilen seri, ekonomik plastik serilerin fiyat seviyesinin üzerinde uygun fiyatlı lüks seri  olarak  kullanıcıların karşısına çıktı. Metal çerçeve olarak farklı renklerde üretilen seri 54,  krom, altın, mat şampanya, mat alüminyum, koyu çelik, antik bakır ve inoxtan oluşan birbirinden çekici renkleri ile dikkat çekiyor.

Yapımında gerçek ahşap kullanılan 54 Natura çerçeve ise, ağırlıklı olarak el işçiliği ile üretiliyor ve meşe, kiraz, ceviz renklerinde sunuluyor. Ahşap çerçevenin iç kordon renkleri ile 9 farklı renk kombinasyonu elde etmek mümkün.

Federal Simon Elektromekanik ve Ticaret A. Ş.

2004 yılında kurulan Federal Simon Elektromekanik ve Ticaret Anonim Şirketi, Federal Elektrik Yatırım ve Ticaret A.Ş. ile İspanyol Simon Holding’in anahtar – priz üretim ve satışı amaçlı ortak girişimi. Firmai tasarım ve üretimini Desbaş’daki 11 bin m² kapalı alana sahip 5 katlı modern fabrikasında gerçekleştiriyor. Pazarlama ve satış hizmetleri ise, bu amaçla kurulan Federal Simon Pazarlama ve Tic. A.Ş. tarafından İstanbul – Karaköy’de yürütülüyor. 



Ürün segmentinde çocuk koruması, yatay ve dikey montaj, çoklu çerçeve seçeneklerinin yanı sıra montajda  sağladığı kolaylıkla hem nihai tüketiciye hem de inşaat firmalarına kolaylık sağlıyor.