Fibro-Multiform® Teknolojisi Tasarımcıların Hayal Gücünü Zorluyor



Gori Adalet Sarayı, Gürcistan

Fibro-Multiform® teknolojisi ile üzerinde istenen her türlü geometrik formu ve deseni barındıran, kendini tekrarlamayan ve çok değişik renk ve doku olanağına sahip cephe kaplamaları üretilmektedir. Son teknolojilerin mimariye katkısı ile önemi her geçen gün artan üç boyutlu modelleme programları ile çalışan tasarımcılar, özgün projelerinde özellikle birbirini tekrarlamayan cepheler tasarlamaktadır. Bu tasarımları hayata geçirebilmek için model ve imalat aşamasından itibaren CAD sistemlerinden faydalanan Fibrobeton, bilgisayarlı kalite kontrol sistemleri sayesinde üstün nitelikli cephe elemanları üretmektedir.

Gerek kalıp teknolojileri gerekse üretim teknikleri konusunda yapılan geliştirme çalışmaları sonucunda;

• Boyut, form açısından olabildiğince özgür,

• Yapı fiziği ve montaj teknikleri açısından tüm detayları ile çözülmüş,

• Üzerinde istenen her türlü geometrik form ve desen barındıran,

• Çok değişik renk ve doku olanağına sahip yepyeni ürünlerle Fibrobeton tasarımcılarla çözüm ortaklığını genişletiyor.

DAP Yapı, Petek Residence

Fibro-Multiform®, her panele özel yapı fiziği ve montaj detaylarının çalışılmasına ve üretimde istenen noktaya yerleştirilmesine, bu uygulamaları takiben 3 boyutlu koordinat sistemi üzerinde montaja kadar, bütün sistemin takip edilebilir bir mühendislik çalışması ile çözülmesine olanak verir.

Hem hızlı hem ekonomik çözüm olanakları sunan Fibro-Multiform® teknolojisi, organik formlu cephe kabukları için çok geniş yapım olanaklarının yanında, tasarımcıları daha da sıra dışı olma yolunda teşvik ediyor.

Capital Hill, Moskova

Fibrobeton® alkaliye dayanıklı özel cam elyafıyla güçlendirilmiş, çimento ve kum karışımlı bir kabuk betondur (GFRC - Glass Fiber Reinforced Concrete). Yüksek çimento oranı ve düşük geçirgenlik Fibrobeton'u dış etkenlere karşı kaliteli bir brüt betondan çok daha dayanıklı yapar. Üretim tekniğinde kalıp kullanılması nedeniyle istenilen form ve yüzey dokusunu sağlaması ile büyük bir tasarım esnekliğine sahiptir.

Reklam Goruntulenme Bolumu