Filli Boya, Capatect Elastik Tuğla ile Duvarlara Dekoratif Çözümler Getiriyor



Filli Boya, iç ve dış cepheler için el işçiliğiyle şekillendirilen doğal görünümlü, dekoratif bir ürün olan Capatect Elastik Tuğla’yı geliştirdi. Düz yüzeylerin yanında, yuvarlak ve oval yüzeylerde de kusursuz bir görünüm sağlayan Capatect Elastik Tuğla, duvar dekorasyonuna yeni bir trend getiriyor.

Capatect Elastik Tuğla; Hazan, Kiremit, Açık Kiremit, Sahra, Açık Sahra, Tundra ve Kiremit Mix olmak üzere 7 farklı renk ve Flat, Rustik olarak 2 doku alternatifi ile sunuluyor. Kiremit Mix modeli, bir kutuda 3 farklı ton kiremit renginden oluşuyor. Ayrıca köşe dönüşlerinde aynı model ve doku alternatifleri ile üretilen Capatect Elastik Köşe Tuğlalar kullanılıyor.

Su buharı geçirme kabiliyeti yüksek olan Capatect Elastik Tuğla, yapıların nefes almasını engellemediği gibi, sağlıklı ve nem tutmayan mekanlar oluşmasını sağlıyor. Ürünün en büyük avantajlarından birisi de ekstra derz uygulamasına gerek olmaması. Kendi yapıştırıcısı aynı zamanda derz dolgusunu oluşturduğundan, derze denk gelen yapıştırıcı ince bir fırça ile düzlenerek uygulama işlemi tamamlanıyor. Böylece işçilikten de tasarruf sağlanıyor.



Capatect Elastik Tuğla’nın Özellikleri

-Hafiftir; 4 mm kalınlığında bir tabaka olarak ısı yalıtım sistemleri üzerinde mükemmel dekorasyon alternatifleri yaratır.

-Uygulaması çok kolaydır; Makas ya da maket bıçağı gibi basit aletlerle bile kesilebilir. Kendi yapıştırıcısı ile kolayca yapıştırılır, ekstra derz dolgu uygulaması gerektirmez.

-Dayanıklıdır; Çatlama, kabarma ya da dökülme yapmaz, rengi solmaz. Nakliyesinde zayiat sıfırdır.

-Koruyucudur; Binanın ömrünü uzatır, dış cephede subasman seviyelerinde, ısı yalıtım sistemine çarpmaya ve kirlenmeye karşı mukavemet kazandırır. Tuz kusmaz.

-Dekoratiftir; İç cephede yemek odaları, yatak odaları, mutfaklar, özel köşeler, şömine bacalarını kaplamada ve mağaza, vitrin dizaynlarında kullanılabilir. Dış cephede son kat kaplamalar ve dekor profilleri ile birlikte kombine edilebilir, görsel açıdan mükemmel uyum sağlar.