Filli Boya ile 'İşte Evim, İşte Rengim'



Filli Boya'nın Evim Dergisi işbirliğiyle düzenlediği  'İşte Evim, İşte Rengim' yarışması, katılan herkese kendini yansıtan renkleri keşfederek evlerini güzelleştirme fırsatı sunuyor. Katılımcılara evlerini güzelleştirirken, hediye kazanma şansı da sunan Filli Boya, AlpinaSilan Nevo ile yaşam alanlarına renk getiriyor. Başvuru süresi 23 Temmuz’a kadar uzatılan yarışmada, katılımcılar AlpinaSilan Nevo’nun Naturel, Sıradışı, Masalsı ve Sentez konseptlerinden ruhunu yansıttığına inandığı rengi seçerek tamamen kendilerine özgü bir yaşam alanı yaratıyor. Katılımcılar, daha sonra tasarladıkları bu alanların fotoğraflarını çekerek ister www.facebook.com/filliboya , ister www.facebook.com/evimdergisi adresinden başvuru yapabiliyor.



Yarışmanın sonunda, mimar Merve Benice Musluoğlu, mimar Şebnem Buhara, Filli Boya Pazarlama İletişimi Müdürü Selda Uzun, Filli Boya Renk Uzmanı Ebru Civan, Evim Dergisi Yayın Yönetmeni Sevda Barandır, Evim, Hello, Elle Decor ve Maison Francaise Yayın Direktörü Melda Narmanlı Çimen’den oluşan jüri, gelen başvurular arasından değerlendirme kriterlerine göre 10 kişi belirleyecek. Yarışmada ilk üç, bu 10 kişi arasından seçilecek.

Ödüller

Yarışmada birinci olan yarışmacı 5000 TL değerinde Teknosa hediye çeki, ikinci olan yarışmacı 3000 TL değerinde Teknosa hediye çeki, üçüncü olan yarışmacı ise 2000 TL değerinde Teknosa hediye çekinin sahibi olacak. Filli Boya, ayrıca ilk 10’a giren tüm katılımcılara dekorasyon kursu DECO PRATIQUE’e hobi amaçlı bir günlük ücretsiz katılımın yanı sıra 3’er adet 15 litre AlpinaSilan Nevo hediye edecek.