Filli Boya Momento Life Kids



Sonbahar mevsimini yaşadığımız bu dönemde doğa gibi ruhumuz da dinleniyor ve huzur veren alanlara yöneliyoruz. Sadece yapılan aktiviteler değil yaşam alanlarımızın dekorasyonu da ruh halimizi etkiliyor. Daha sakin ve huzur veren ortam oluşturmak isteyen ebeveynler; renklerin gücünden faydalanıyor ve Filli Boya’nın Momento Life Kids serisiyle çocukların yaşam alanlarını mevsime uygun renklendirebiliyor. Renk trendlerinin öncüsü Filli Boya’nın psikolog eşliğinde hazırladığı renklerle ebeveynler, çocuklarına sağlıklı bir yaşam alanı oluşturabilir, başarılarını artıracak doğru renk tercihleri Momento Life Kids serisiyle yapabilirler.

Rahatlatıcı ve sakinleştirici etkisinden dolayı genellikle çocuk ve yatak odalarında kullanılan pastel renkler artık evin her alanında kullanılabiliyor. Özellikle İskandinav, romantik ve country stilde sıkça kullanılan pastel renklerle evlerde veya kreşlerde ferah bir etki yaratmak mümkün. Filli Boya iç cephe kartelasında yer alan pastel tonlarda Momento Life Kids Krokan, Bozkır, Hasır 110, Yağ Yeşili gibi renkler rahatlıkla tercih edilebiliyor.

Momento Life Kids Krokan

Momento Life Kids renkleri, Türkiye’de psikolog eşliğinde ilk kez hazırlanan renk koleksiyonundan 0-2, 3-6, 6-9 ve ergenlik yaş gruplarına göre seçilmiştir. Özel teknolojisi sayesinde iç cephe hava kalitesine negatif etkileri olan koruyucu, formaldehit ve uçucu/yarı uçucu oranik kimyasal bileşikleri (VOC/sVOC) içermez. Yüksek dayanım gücü ve yüksek örtücülüğe sahip, silinebilir, doğal ipek mat iç cephe boyasıdır. Uygulandığı yüzeyle bütünleşir. Yüksek teneffüs kabiliyetine sahiptir. Çatlama, kabarma ve dökülme yapmaz. Uygulama esnasında, yayılma gücü sayesinde işçilik tasarrufu sağlar.

Momento Life Kids Yağ Yeşili