Filli Boya Toptancı Bayileri Dexar Platformu Üzerinden Haberleşecek

Filli Boya markasıyla tanınan Betek Boya, Türkiye geneline yayılmış 40 toptancı bayisi ile Dexar’ın sunduğu Direcway uydu veri iletişim çözümleri sayesinde haberleşecek.

Türkiye’nin en büyük özel uydu operatörü olan Dexar, Filli Boya markasıyla tanınan Betek Boya’nın Türkiye geneline yayılmış 40 toptancı bayisi ile arasındaki iletişimi sağlayacak uydu iletişim çözümünü hizmete soktu. Dexar’ın Direcway platformu üzerinde çalışan çözüm sayesinde Betek toptancı bayileri kurumla olan sipariş verme ve hesap takibi gibi tüm iletişim ihtiyaçlarını Betek Intranet sistemi üzerinden sağlıyorlar.

Dexar’ın iş ortağı Maya İletişim Sistemleri aracılığıyla hayata geçirilen proje kapsamında Betek Boya merkez binasına ve 40 Betek boya toptancı bayisine Direcway uydu iletişim terminalleri kuruldu. Bu terminaller üzerinden Betek Boya Intranet’ine ulaşan toptancı bayiler, ihtiyaç duydukları tüm uygulamalara hızlı, güvenli ve kesintisiz bir altyapı üzerinden erişebiliyorlar.

Dexar’ın sunduğu Direcway uydu platformunun özellikle geniş coğrafyalara yayılmış şube ve/veya bayi ağına sahip firmaları için çok uygun bir platform olduğunu söyleyen Dexar Multimedya ve Telekomünikasyon A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Zafer Küçükateş, “Dexar’ın sunduğu uydu tabanlı Direcway iletişim platformu karasal hatlara göre çok daha kesintisiz ve verimli çalışıyor. 7x24 operasyon desteğine sahip olan çözüm, karasal hatlarla gidilemeyen noktalarda dahi çok kolay bir şekilde kurulup çalıştırılabiliyor. Müşterilerimiz karasal hatlardan farklı olarak her nokta için farklı fatura ve destek merkeziyle değil, tek bir firma ile muhatap oluyor. Bu da operasyonel açıdan tercih edilen bir yöntem” şeklinde konuştu.

Bu projede Dexar’ı tercih etmelerinde en önemli sebeplerin uydu platformunun kendilerine sağladığı esneklik ve platformun kesintisiz olarak çalışma olduğunu söyleyen Betek Boya Bilgi İşlem Müdürü Feza Avcı, “Kurulan sistem sayesinde bayilerimizle iletişimimiz çok daha verimli ve sağlıklı bir platforma taşınmış oldu” dedi.