Filli Boya'dan Leke Örtücü Boya: Caparol Kapatan



Filli Boya, mekanların temiz ve lekesiz olmakla birlikte sağlıklı, yaşanabilir alanlar olması için iç cephe boya uygulamalarına yeni bir soluk getirdi.

Filli Boya, zor kapanan lekeleri ve yangın izlerini tamamen kapatarak, zamanla tekrar yüzeye çıkmalarını önleyen Caparol Kapatan'ı sunuyor. Fabrika, okul, kafe, ofis, kıraathane, konut ve restoran gibi mekanlarda kendiliğinden ya da dış etkenlerle oluşan zor lekeler için yüzde yüz kapatıcı ve tekrar oluşumu engelleyici bir yapıya sahip Caparol Kapatan, Kurşunsuz Aromatsız olarak üretiliyor.

Rutubet ve küf lekelerine, dökülmeye karşı dayanıklı Caparol Kapatan, su ve deterjan ile kolayca silinebiliyor.

Kaparol Kapatan, iç cephede her türlü boyalı ve boyasız yüzeyde rahatlıkla kullanılabiliyor. Caparol Kapatan'ın üzerine solvent bazlı boyalar direk uygulanabiliyor. Ayrıca üzerine hafif bir zımpara sonrasında Alpina Astar uygulandıktan sonra su bazlı boya da uygulanabiliyor.


İç cephe astarların ve boyaların düşük kaliteli olması, yapının nefes alamaması, evin içinde rutubetin ve bakterilerin oluşması, ısı ve enerji kaybı gibi sorunlara neden oluyor. Tüm bu problemler binaların içinde yaşayanların sağlığını son derece olumsuz etkileyebiliyor.