Filli Boya'dan Yaz Sezonu için Renk Önerileri



Havalar ısınırken, canlanan doğa ile birlikte yaşam alanlarında değişlik yapmak, yenilenmek isteği artıyor. Renklerin insanlar üzerinde hem fiziksel hem de ruhsal yönden şaşırtıcı etkileri bulunuyor. Bu yaklaşımla Filli Boya, temizliğe ve yeniliğe evlerindeki duvarlardan başlamak isteyenlere pastel boyanın şıklığını sunarken aynı zamanda huzur dolu bir atmosfer için en ideal renk önerilerinde bulunuyor.

Renk skalasıyla yaşam alanlarında tazelenmiş bir ferahlık hissi oluşturan Filli Boya’nın yeni ve yenilikçi iç cephe ürün serisi Momento; Aktif Silikon Teknolojisi ile güçlendirilen formülüyle, “Tam Silinebilirlik” ve “Yıkanabilirlik” özellikleri sunuyor.

 

Reklam Goruntulenme Bolumu

 

Yaşam alanlarına dinginlik katın
Evlerde yepyeni bir hayat oluşturmanın pek çok yolu var. Bu yollardan en etkili olanı yaşam alanlarını yeni baştan renklendirmek. Rahatlatıcı ve sakinleştirici etkisinden dolayı genellikle çocuk ve yatak odasında kullanılan pastel renkleri artık evin her alanında kullanılabiliyor. Özellikle İskandinav, romantik ve country stilde sıkça kullanılan pastel renklerle evlerde ferah bir etki yaratmak mümkün. Pastel renkler, yatak odalarının dışında salonlarda da kullanılabilir. Şık ve zarif bir salon yaratmaya yardımcı olacak pastel renklerle aynı zamanda göz yormayan, dinlendirici bir dekorasyona elde edilebilir. Filli Boya iç cephe kartelasından pastel kahve tonları olan Momento Silan Kil Taşı ve Maya renkleri kullanılabilir.

Kil Taşı

Yaratıcı yemekler için
Pastel yeşiller hem yaratıcı lezzetler yaratılmasını sağlar hem de mutfaklarda yazın habercisi olur. Momento Silan Irmak 20 rengi mutfaklarda tercih edilebilir.

Irmak

Rahat bir uyku için
Yatak odalarının huzur verici, sakin mekânlar olması çok önemli. Bu nedenle yatak odalarında genellikle açık renkler kullanılıyor. Daha rahat bir uyku için pastel renklerin yatıştırıcı etkisinden yararlanılabilir. Pastel maviler Momento Silan Kozmik 50 ve Kozmik 25 yatak odaları için tercih edilebilecek renkler arasında yer alıyor.