Filli Boya'dan Yaz Sıcaklarına Doğal Klima Etkisi



Filli Boya, Capatect Dalmaçyalı Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemi ile binalarda ısı geçişini engelleyerek doğal klima etkisi yaratıyor...

Kışın ısıtma giderlerini ortalama yüzde 50 oranında düşüren Capatect Dalmaçyalı Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemi, yazın da yapılarda doğal klima etkisi oluşturuyor. Bu sayede soğutma giderleri için harcanan enerjide de yüzde 50 oranında tasarruf sağlanıyor. Caparol tarafından geliştirilen Capatect Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemi, tam 30 yıldır Avrupa'da ve diğer birçok ülkede başarıyla uygulanıyor. Filli Boya, Capatect Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemi'ni, Avrupa Kalite Standartları'na uygun olarak geliştirdiği, yüksek performanslı Capatect Dalmaçyalı Karbon Takviyeli Isı Yalıtım Levhası ile sunuyor.


Capatect Dalmaçyalı Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemi ile en sıcak günlerde bile duvarlarınız ve eviniz serin kalır. Uygulanan yalıtım ısı geçişini önlerken, duvarların nefes almasını engellemez. Bu sayede sağlıklıklı ve konforlu bir yaşam olanı oluşur. Klima gibi soğutma cihazları ve bunlara ilişkin enerji masraflarından da tasarruf sağlanır.

Uygulandığı yerlerde onarım masraflarını azaltan Capatect Dalmaçyalı Dış Cephe Isı Yalıtım sistemi bina ömrünü uzatıyor. Yapılarda sıcağa ve soğuğa bağlı yıpranmaların ve demir donatılardaki korozyonun önlenmesi ile depreme karşı dayanım da artıyor.

Benekli deseniyle farklı görünüme sahip olan Capatect Dalmaçyalı Karbon Takviyeli Isı Yalıtım Levhası, yapısındaki karbon takviyesi sayesinde ısı yalıtım levhalarından istenen maksimum performansı sağlıyor. Capatect Dalmaçyalı Karbon Takviyeli Isı Yalıtım Levhası; ısı yalıtım sistemleri içerisinde performansı kalıcı, zaman içinde boyutları değişmeyen, ısı yalıtım değeri azalmayan en ideal yalıtım levhasıdır.