Filli Boya’nın 2019 Renk Koleksiyonu



Filli Boya’nın 5 farklı grupta hazırladığı renk kartelasında yer alan birbirinden seçkin 60 farklı renk, yaşam alanlarında doğal bir şıklık yaratacak.

Değerli Taşlardan, Değerli Mekanlara
Benzersiz tonlarıyla dikkat çeken Barit, birbirinden güzel sarı tonlarına sahip ve zımparalamaya karşı dayanıklı. Özellikle AlpinaSilan ipeksi mat® parlaklığındaki boyalardan üstün performans ve görünüm alınmasını sağlayan macunlarda tercih ediliyor.

Yeşil ve tonlarıyla huzur bulanlar için hazırlanan Dolomit, üstün beyazlık ve mat doku istenilen tavan gibi iç cephe yüzeylerde nitelikli ürünler elde etmeti kolaylaştırıyor.

Birbirinden estetik seçenekleriyle kırmızı Kuvars tonları... AmphiSilan’ın üstün silikon teknolojisi ile Kuvars’ın doğallığı ve dayanımı bir araya geliyor; ortaya AmphiSilan’ın dış cepheler için sunduğu, fark yaratan özellikler çıkıyor. Kuvars’ın kendine has ışıltısı ile dış cephelerde estetik renkler elde edilirken, üstün dayanımı ile atmosferden gelebilecek asidik etkilere ve yüzeyden gelebilecek alkali oluşumlara karşı dayanım sağlanıyor.

İlham veren mavi Silikat tonları ile duvarlar sanat eserine dönüşüyor. Dünyadaki tüm mineral grupları arasında en geniş yere sahip ve yerkabuğunun yaklaşık %90’ını oluşturan silikatlar, doğadaki en önemli doğal mineral grubudur.

Talk ile gri ve kahverengi tonlarının benzersiz uyumu yakalanıyor. AlpinaLife ile boyanmış mekanlarda, ürünün silikat modifiye akrilik bağlayıcı yapısı ile VOC ve biyosit içermemesi sayesinde, boyadan gelebilecek olumsuz etkiler sıfıra indiriliyor. İç mekan hava kalitesi artarken, estetik ve doğa dostu bir boya seçeneği sunuluyor. Yumuşaklık hissinin önemli olduğu kozmetik, kağıt ve benzeri alanlarda da sıklıkla kullanılan Talk ise, duvarlara Alpina Max ile huzur veren bir soft doku ve soft matlık kazandırıyor.