FİPRONET’ten Güneş Enerjili Aydınlatma Sistemleri



Şebeke bağlantısı gerektirmeyen Güneş Enerjili Aydınlatma sistemleri mevcut peyzajı bozmadan, uygun ışıklandırma seçenekleri ile istenilen bölgenin aydınlatılmasını sağlıyor. Her türlü akıllı şehir otomasyonuna uygun olan sistem, IoT uyumlu elektronik yapısı ile kablosuz haberleşmeye olanak veriyor.

Reklam Goruntulenme Bolumu
 

FİPRONET Elektronik İmalat San. Tic. A.Ş.

FİPRONET Elektronik İmalat San. Tic. A.Ş., elektronik ARGE, Yenilenebilir Enerji kaynaklı Aydınlatma ürünlerinin tasarımı, üretimi ve endüstriyel uygulamalarını yapmak amacıyla kuruldu. Elektronik tasarım hizmeti ve yenilenebilir enerji kaynakları ile çalışan küçük güçlü cihazların üretimi konusunda faaliyette bulunan FİPRO Elektronik firması, elektronik, yazılım, donanım, tasarım ve üretim konusunda 20 senedir faaliyet gösteren NET Elektronik Tasarım A.Ş. ile işbirliğine girerek, FİPRONET A.Ş.’yi kurdu.

FİPRONET A.Ş., imalat sanayinde, elektrik, elektronik ve makine alt dallarının üçünü de kapsayan yerli üretim gerçekleştirmektedir. Ürünler, yazılım ve donanım olarak ileri teknoloji içermekte, %100 yerli sermaye ve bilgi birikimi ile üretilmektedir.