FİYAPI’dan Beylikdüzü’nde 44 Bin TL’ye Lüks Daire



FİYAPI, yeni konut projesi olan Fİ-YAKA Beylikdüzü’ndeki daireleri 14 Mart 2009’da 44 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor. Fİ-YAKA Beylikdüzü’nde 44 bin TL ile 89 bin TL arasında değişen ödeme seçenekleri sunuluyor. Proje 4 tip daireden ve toplamda 1.591 konut ile 30 dükkandan oluşuyor.

İstanbul’un yeni merkezi Beylikdüzü’nde bulunan Fİ-YAKA Beylikdüzü’nde metrekareleri farklı olmak üzere 4 farklı tipte daire alternatifi sunuluyor. 54 ve 60 m2’lik 1+1 dairelerin fiyatları 44 bin TL ile 59bin TL arasında değişirken, 110m2’lik 2+1 daireler ise 79 bin TL ile 89 bin TL arasındaki fiyatlarla satışa sunuluyor. Fi-YAKA Beylikdüzü projesi, FİYAPI’nın 2 yıldan kısa bir süre içerisinde imza attığı dördüncü büyük proje.

Fİ-YAKA Beylikdüzü projesinde, yüzme havuzları, su oyunları, koşu ve yürüyüş yolu, tenis kortu, basketbol sahası, voleybol sahası bulunmakla birlikte hamam, sauna, squash ve fitness salonu, çocuklar için kreş ve özel oyun alanları ile hareketli bir sosyal yaşam sunuluyor.

Projede, site ve blok girişlerinde 24 saat kamera sistemi ve LCD ekranlı görüntülü konuşma sistemi bulunuyor. Fİ-YAKA Beylikdüzü’nde1+1 dairelerde açık otopark bulunuyor 2+1 dairelere numaralı 1 adet kapalı otopark veriliyor.

Projenin bir diğer özelliği ise en son deprem yönetmeliğine uygun inşaat sisteminden ev içinde kullanılan malzemelere kadar kaliteli ve birinci sınıf malzemelerden yararlanılıyor olması. Dairelerde birinci sınıf armatürler, linea decor laminat mutfak, laminant parkeler ve 1. sınıf seramik kaplamalar bulunuyor. Laminant panel kapılar, çift camlı PVC doğrama ve çelik kapı, Fİ-YAKA Beylikdüzü’ndeki detaylardan yalnızca birkaçı. Ayrıca siteyi yıldırımdan korumak için paratoner sistemi de oluşturuluyor.