Flexi, Yaratıcılığınızı Ödüllendiriyor

Garanti Bankası’nın Flexi Card’ı, yaratıcı tasarım ve fotoğraflarını paylaşmak isteyenler için 'Flexi Sahibinin Sesi' yarışmasını düzenliyor. Yarışmacılar, www.flexisahibininsesi.com adresinde, kendi yarattıkları tasarımlarla veya fotoğraflarla yarışmaya katılarak ya da yarışan görselleri oylayarak, Flexi’den ödül kazanabiliyor. “Fotoğraf” ve “Tasarım” başlıklı 2 ana kategorinin yer aldığı yarışma, 30 Nisan’a kadar sürecek. İki kategorinin beraber değerlendirileceği yarışmada birinciye Sumida River Fireworks Festival’le renklenecek bir Tokyo seyahati, ikinciye Nintendo Wii, üçüncüye Nintendo DS Lite hediye edilecek.

Yarışmaya katılmak için www.flexisahibininsesi.com sitesine iletişim bilgilerini giren kullanıcılar, e-posta adreslerine gönderilecek onay şifresiyle hemen yarışmaya başlayabiliyor. Yarışmada dereceye giren tasarım ve fotoğraflar aynı zamanda, Flexi görsel koleksiyonuna girecek ve Flexi müşterileri tarafından kart görseli olarak kullanabilecek.

22 Şubat 2008 tarihinde başlayacak yarışma 2 ay boyunca devam edecek.

Flexi Sahibinin Sesi Yarışmasına oylayarak katılmak isteyenler arasından raslantısal olarak belirlenecek 500 yarışmacı ise Işıklı FM Radyo veya Resim Çerçeveli AM-FM Radyo sahibi olacak.