Fonksiyonel Detaylarda Bile Tasarımdan Vazgeçemeyenler için Mosa



Mosa'nın iddialı teknik özelliklere sahip Shower Drain, Terra LED ve Sloping Shower Edge Tile ürünleri, mimar, iç mimar ve tasarımcılara estetik ve işlevsel detay çözümleri sunuyor.

Mosa’nın duş zeminleri için tasarladığı Shower Drain, ıslak zeminler için yenilikçi bir ürün. Duş zeminine dahil edilen mekanizmasıyla görünmez bir donanıma sahip olan Shower Drain’deki su akışı, sadece 4 mm aralıktan gerçekleşiyor. Ürün, duş başlıklarından suyun akışıyla uyumlu bir sistem oluşturuyor. Zemindeki döşemeyle aynı renkte bir gider kesiti olarak tasarlanan Shower Drain, abartısız çizgisiyle sade bir işlevsellik sunuyor. Sürdürülebilirlik kriterini ana değer olarak benimseyen Mosa’nın Shower Drain döşemeleri, sürdürülebilir üretimin önde gelen örneklerinden olup, bej, kahverengi ve kuvars renk seçenekleriyle satışa sunuluyor.

Detaylardaki kusursuz estetik

Mosa’nın zemin ve duvar aydınlatmaları için tasarladığı Terra LED, yüzeylerde çarpıcı etkiler oluşturuyor. İki boyut ve dört renkte uygulanabilen ledler, modern aydınlatma teknolojisi kullanılarak monte ediliyor. Zeminlerde minimalist esintiler oluşturan ledler, basit tasarımlarıyla kolay montaj imkanı sağlıyor. Kamusal alanların iç mekan tasarımlarında da kullanılabilen Terra LED, mimar ve iç mimarlara fonksiyon ve tasarımın uyumlu birlikteliğini sunuyor.

Eğimin kusursuz fonksiyonu; Sloping Shower Edge Tile

Islak zeminlerde suyun giderle ilişkisini estetik bir şekilde yöneten Sloping Shower Edge Tile ise seramik kaplamaların bütünlük içinde eğim oluşturmasının fonksiyonel hali. Duş kenar döşemesi ve duş köşe parçasının zeminde kusursuz birleşimiyle meydana gelen hafif eğimler, suyun yüzeyde kalmasını engelleyerek gidere yönlenmesini sağlıyor. Küçük eğimlerden oluşan Sloping Shower’ın zeminde hissedilmemesi sayesinde rahatsız edici bir kullanımın da önüne geçilebiliyor. Sloping Shower, özellikle geniş ıslak zeminlere ihtiyaç duyulan iç mekanlarda tercih edilmeye aday.