FORE Enerji FORM Grup Ailesinde



Temiz enerji konusunda 15 yıldır faaliyet gösteren, güneş ve rüzgâr enerjisinden elektrik üretimi uygulamaları bulunan FORE Enerji, 45 yıldır klima soğutma havalandırma sektöründe faaliyet gösteren ve sektörün en eski kuruluşlarından biri olan FORM ailesine dahil oldu. 2008 yılında başlayan görüşmelerin 2009 başında son halini almasının ardından atılan imzalarla FORE, resmi olarak FORM Grup şirketleri çatısı altında yerini aldı. 

FORM Temiz Enerji Sistemleri San. ve Tic. A.Ş. unvanı ve FORE markasını taşıyan şirketin Genel Müdürlüğü görevini, sektörde 15 yıldır faaliyet gösteren ve Temiz Dünya Derneği Başkanlığını da yapan Ateş Uğurel yürütmeye devam edecek.

Yeni yapılanma sonrasında temiz enerji sistemlerini bir bütün olarak ele alacak FORM Temiz Enerji, güneş santrallerinden endüstriyel solar ısıtma sistemlerine, günışığı aydınlatma sistemlerinden güneş enerjili telekom sistemlerine uzanan geniş bir yelpazede faaliyet göstermeyi hedefliyor.

Şirketin temel vizyon ve misyonu, enerji ihtiyacını temiz ve kendi öz kaynaklarından sağlayan bir Türkiye yaratılmasına katkıda bulunmak.