Form Bakım’dan Sağlıklı Yenilikler



Yıllık 10 binin üzerinde cihaz devreye alma işlemi gerçekleştiren, 1000'in üzerinde mağazanın sözleşmeli servis bakım hizmetlerini yürütmekte olan ve 2009 yılında yeniden yapılanan Form Bakım, sektörü HVAC sistemlerinde insan sağlığına yönelik yenilikçi uygulamalarla tanıştırıyor.

Form Bakım, Nanogirişim firmasıyla iklimlendirme sektöründe antibakteriyel koruma konusunda tek yetkili olarak anlaşma imzaladı. Anlaşmaya konu olan Amerika’da nano teknoloji ile üretilen BioShield ve ProShield markalı ürünler, iklimlendirme cihazlarında filtrelere ve evaporatör yüzeylerine sadece antibakteriyel koruma konusunda gerekli tüm eğitimleri almış ve sertifikalandırılmış Form Bakım teknisyenleri tarafından uygulanıyor. T.C. Sağlık Bakanlığı'ndan ve Amerikan Tarım Bakanlığı'ndan onaylı olan ürünün satışı sertifikasız olarak yapılamıyor.

Henüz sadece Form Bakım tarafından uygulanan ürünün farklı teknik servisler tarafından uygulaması ve satışı, Form Bakım tarafından verilen eğitim ve uygulayıcı sertifikası sonrasında gerçekleştirilecek.

BioShield, nanoteknolojinin sağladığı devrim niteliğindeki imkanlarla ortamlarda oluşabilecek bakteri ve mikroplarla fiziksel olarak savaşıyor. Bu konuda ilk uygulama, Capacity AVM’de yapılıyor. Oluşturulan koruma kalkanları sayesinde Capacity AVM’de müşteriler ve çalışanlar için konfor sağlanırken, aynı zamanda benzersiz bir yaşam kalitesi de beraberinde sunuluyor.