Form Grup’tan 'İş Sağlığı ve Güvenliği' Semineri



Form Grup, sahada hizmet veren Form Tesisler Bakım personeli için iş sağlığı ve güvenliği konusunda bir seminer düzenledi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü’nden yetkili iş güvenliği uzmanları tarafından verilen ve Ankara Bilkent Otel’de gerçekleşen seminere, İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir, Bursa ve Adana ofislerinde çalışan bir çok teknisyen katılım sağladı.

Form Şirketler Grubu, iş sağlığı ve güvenliği seminerlerini düzenli aralıklarla gerçekleştiriyor. Verilen eğitimlerle ilgili olarak Form Tesisler Bakım Tic. A.Ş Genel Müdürü Ekrem Çeştepe, “İş kazalarının yasal tanımı, iş kazalarının nedenleri ve oluş şekli, yüksekte çalışma, elektrik tehlikeleri ve alınacak önlemler, güvenlik talimatları ve kişisel koruyucu malzemelerin kullanımı ve önemi konusunda teknik personelimizi düzenli olarak eğitimden geçiriyoruz. Bu eğitimler, tüketicilere sunduğumuz kaliteli hizmetimizin bir parçasını oluşturuyor ve böylece personelimiz her eğitim sonrasında daha da bilinçleniyor” dedi.

İş sağlığı ve güvenliği semineri için Türkiye’nin çeşitli illerinde bulunan Form Tesisler Bakım personeli, seminer öncesinde Form Grup’un Ankara’daki tesislerinde buluştu. Burada kompresör revizyon atölyesini gezen teknik personele, ayrıca Form Tesisler Bakım’ın iklimlendirme cihazları için hava filtresi üretimi yapan tesislerinde prezentasyon yapıldı.