Form Şirketler Grubu ilk kez Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 2011'deydi

Global gelişmeleri ve yenilikleri uygulayıp verimli çözümler sunan Form Şirketler Grubu, bu yıl ilk kez Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul'a katıldı. Grup, 6. salondaki 6402 no’lu standında iklimlendirme ve enerji alanındaki yüksek kaliteli ürünlerini ziyaretçilerine tanıttı. Enerji tasarruflu iklimlendirme ürünlerinin satışı ve bakımı konusunda uzman olan grubun tüm firmaları, ‘yeşil bina konsepti’ kapsamında temin ettiği ürün ve hizmetlerin tamamını ilk defa Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul'da bir arada sundu.

Form Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tunç Korun, “45 yıldır kaliteli ürünlerle verimli çözümler sunan ve sektörde ekol olan Form Şirketler Grubu, enerji tasarruflu iklimlendirme ürünlerinin satışı ve bakımı konusunda sektörün lider firmalarından biri olarak faaliyet gösteriyor. Bu fuar, bizim için ilk kez 'yeşil bina konsepti' kapsamında pazara sunduğumuz ürün ve hizmetlerin tamamını sergileme imkânı sağlaması açısından da büyük öneme sahip” dedi.

Korun, “Küresel ısınma, susuzluk, çevre kirliliği ve doğal kaynakların hızla tüketilmesi yapı sektöründe çevre dostu binaların yapılmasını gündeme getirdi. Çevre dostu bina yapımına ilgi giderek artarken Yeşil Bina olarak tabir edilen yapılar ortaya çıkıyor. Doğaya saygılı, ekolojik, konforlu ve enerji tüketimini azaltan binaların yapımında Form Şirketler Grubu olarak Türkiye’deki en geniş referanslara sahibiz ve yenilenebilir enerji alanının ana uygulayıcılarından biri olmaktan büyük onur duyuyoruz” açıklamasında bulundu.