Franke,Gelenekselleşen "Mimarlar Toplantısı"nın İkincisini İstanbul'da Yaptı

Evye , armatür, ankastre cihaz ve çelik banyo malzemeleri ürünleriyle Türkiye'de faaliyet gösteren, dünya çelik devi Franke, gelenekselleşen "Mimarlar Toplantısı"nın ikincisini İstanbul'da Süzer Plaza'da gerçekleştirdi.

"Franke ile 2005'e merhaba" adı altında düzenlenen gecede Franke Türkiye Ailesi ve İstanbul'da görev yapan 140 mimar bir araya geldi. Franke Mutfak ve Banyo Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Özgen Özkan, gecede yaptığı konuşmada, Franke'nin dünyadaki ve Türkiye'deki konumuna ilişkin bilgi verdi. Franke'nin bugün 5 kıtada, 62 ülkede, 7 binin üzerinde personeli bulunan dünyanın en büyük paslanmaz çelik, granit ve sentetik evye üreticisi olduğuna dikkat çeken Özkan, "Önümüzdeki 10 yıl içinde tek hedefimiz kapasitemizi 4'e katlamak" dedi.

Özkan konuşmasında, Franke'nin Şubat 2005 tarihinde uygulamaya koyacağı "Franke Architectus" sistemi ile ilgili de bilgi verdi. Bu sisteme göre, mimarlar projelerinde kullandıkları her Franke ürünü üzerinden puan toplayacaklar. Puanlar karşılığında Franke'den D&R, Teknosa, Boyner, Beymen gibi mağaza zincirlerinden hediye çekleri ve haftasonu ve yaz tatili gibi hediyeleri kazanacak.