Franke Stone by Lapitec ile Islak Zeminlere Farklı Çözümler



Franke’nin koleksiyonuna eklediği yeni ürünü Franke Stone by Lapitec , inovasyon ve teknolojiyi birleştiren yüzde 100 doğal bir yüzey uygulama malzemesi. Ürün banyo, mutfak dışında kapı, yer döşemesi, havalandırmalı dış cephe, havuz, sauna, hamam merdiven ve şömineleri de kapsayan geniş bir kullanım alanına sahip.

Porselenin tüm potansiyelini doğaya özgü renkler ve yüzeyler ile birleştiren Franke Stone by Lapitec bulunduğu ortamda kolayca göze çarpıyor ve doğal ortamlara uyum sağlıyor. Gerek iç gerekse dış mekanda pek çok alanda çözümler sunan Franke Stone by Lapitec, uzun ömürlü kullanımı ve hava koşullarından etkilenmeyen yapısı, fiziksel ve mekanik gücünü estetik ve inovasyon ile kusursuz bir şekilde birleştiriyor.

Teknik özellikleri ve kolayca çalışma imkanı sunan yapısı sayesinde Franke Stone By Lapitec iç ve dış mekanda; mutfak tezgahları, duvar kaplamaları, yer döşemeleri, merdivenler ve şömineler için ideal çözümler sunuyor. Öte yandan hafif ve dayanıklı olması sebebi ile dış yüzey kaplamalarında, havalandırmalı cephelerde ve birbirini tamamlayan alanlarda 12 farklı renge ait 7 farklı doku alternatifi ve 3 farklı mermer görünüm seçeneği ile kullanıcılarına alternatif sunuyor.

Islak zeminler için hijyen ve dayanıklılık

Franke Stone by Lapitec ıslak zeminler için de hijyenik ve kullanışlı bir alternatif olma özelliği taşıyor. Havuzları, yatları, kaplıcaları, saunaları ve hamamları süsleyecek tüm yüzeyler için son derece uygun olan Franke Stone by Lapitec’de bulunan zarif doku seçenekleri, özel ve güvenli yüzeyler için gerekli sertliği sağlarken plakalar buhara, tuza ve diğer maddelere karşı dayanıklıdır.

Tasarımcıya özgürlük

Franke Stone by Lapitec teknik özellikleriyle de uygulayıcıya benzersiz avantajlar sunuyor. Pazardaki 20 mm kalınlıkta, en büyük ölçülere (XXL) sahip sinterlenmiş bir yüzey uygulama malzemesi özelliği taşıyan Franke Stone by Lapitec, kolay çalışma imkanı ile uygulama özgürlüğü tanıyor. Tasarımcıların ihtiyaç duyduğu ölçülere sahip olan Franke Stone by Lapitec solmayan renkleri ve çizilmelere karşı dayanıklılığı ile yapı ve döşeme için en uygun çözümlere sahip. "Güçlü" yapısı sayesinde iç ve dış mekan kaplamalarından kaldırımlara, mutfak tezgahlarından havalandırmalı cephelere kadar çok sayıda alanda uygulanabiliyor.

Franke Stone by Lapitec’in benzersiz tasarım özellikleri uygulayıcı ve kullanıcı için pek çok avantaja sahip. Gözeneksiz yapısı sayesinde lekelere, küfe ve bakterilere dayanıklı olan Franke Stone by Lapitec, kolayca temizlenebiliyor. Ayrıca Franke Stone by Lapitec Bio-Care teknolojisi ile yüzeylerde biriken bakteri etkisi yaratacak parçacıkları kendi kendine temizleme özelliğine sahip.

Uzun ömürlü ve suya dayanıklı bir ürün olan Franke Stone by Lapitec, asitlere, boyalara, alkaliye, derin aşınmaya, yangına, donmaya dayanıklı olup UV ışınlarından etkilenmiyor. Çevreye ve insan sağlığına duyarlı olarak üretilen Franke Stone by Lapitec reçine ve petrol içermiyor. Zamana meydan okuyan güçlü bir yapıya sahip olan bu benzersiz ürün, yıllar geçse dahi, aynı renk ürün talebinde ton farklılıkların yaşanmayacağını garanti ediyor.

7 Farklı yüzey alternatifi

Sürekli gelişen inovatif Franke Stone by Lapitec ürünleri, farklı çözümler, yenilikçi fikirler ve fırsatlar sunmayı hedefliyor. Mimarların ve tasarımcıların hayallerini gerçeğe dönüştürebilecek teknik açıdan uygulamaya yönelik renkler ve bu renklere ait 7 farklı yüzey alternatifi sunuyor.

Fossil: zamana meydan okur

Yüzeyi dokulu, pürüzlü yapısı bölünmüş veya yüzeyi yakılmış doğal taşa benzeyen “Fossil”, hem iç hem de dış mekan kaplamaları ile kaymayı önleyici zemin çözümleri için ideal seçimdir.

Arena: İlgi odağı kum cazibesi

“Arena” tüm plakaya doğal bir hareketlilik kazandıran tanecikli yapıya sahip pürüzsüz ve kumu andıran bir yüzeydir. Sinterlenmiş yüzey uygulama malzemesinin bu şekilde işlenmesi renklerin daha açık görünmesini, renklerdeki canlılığın dikkat çekmesini sağlar. “Arena” kendisini en çok dış mekan uygulamalarında gösterir.

Lithos: Parmak uçlarınızda kadife etkisi

Yumuşak ve doğal renklere sahip hafif kırışıklık hissi yaratan yüzeyi ile dokunuşa yeni hisler katar. “Lithos” çok yönlüdür, kadifemsi bir yapıya sahiptir ve zariftir: mutfak tezgahları, yatlardaki ve havuzlardaki dış yürüyüş alanları için mükemmel seçimdir.

Dune: Yumuşak ve doğal renk titreşimleri

“Dune” rüzgarın çevreyi nazik bir şekilde biçimlendirdiği çöllerdeki kumları anımsatır. Yumuşaktır ve her ışık demetiyle yeni renk titreşimleri keşfedilebilir. Görsel açıdan doğal olarak kırılmış taşı anımsatır, kayrak taşına çok benzer: mutfak tezgahları ve duvar kaplamaları için modern ve şık çözümler sunar.

Vesuvio: Volkanik magmanın gücü ve canlılığı

Kayma önleyici özellikler taşıyan pürüzsüz ince dokulu bir yüzey olan “Vesuvio” ,hem iç hem de dış mekan kaplamaları ile tüm yaşam alanlarındaki zeminler için ideal çözümdür.

Satin: Yumuşak ipeksi ve zarif

İpeksi parlaklığı sayesinde kolayca temizlenen “Satin”, mutfak tezgahları, iç ve dış mekan kaplamaları ile tüm yaşam alanlarındaki zeminler için idealdir

Lux

"LUX" koleksiyonundaki plakalar, ışıltı yayan, güçlü yansıtma sağlayan parlak bir yüzeye sahiptir. “Lux” mutfak tezgahları, iç ve dış mekan kaplamaları için ideal seçimdir.