Franke'den Köşe Evyeler!

Pamira köşe serisi

Franke, mutfağınıza şıklık katarken aynı zamanda yer kazandıracak farklı evye seçenekleri sunuyor. En pratik ve etkin sonucu almanız için tasarlanan Franke köşe evyeler ve aksesuarları, mutfakta geçireceğiniz zamanı keyifli hale getirecek detaylara sahip. Franke'nin çelik evye serileri Angolo ve Pamira'da 6, renkli evye serileri Admiral ve Milan'da 2 olmak üzere toplam 8 farklı köşe evyesi modeli bulunuyor.

Farklı büyüklükteki mutfaklara uygulanabilecek seçeneklerden oluşan Angolo serisinde, 90 derecelik açıya sahip 2 hazneli Progresso, 2 hazneli Studio ve 2.5 hazneli Armonia ile 45 derecelik açıya sahip 1.5 hazneli Euroform ve Libera köşe evyeleri yer alıyor. Köşe açıları ile mutfak tezgahlarında daha fazla kullanım alanı sağlayan çelik evyelerin, Inox, dekorlu ve mikrodekorlu desen seçenekleri bulunuyor.

Studio köşe serisi
Avena, grafite ve alluminio renk seçenekleri bulunan Milan serisi köşe evyeler ise 45 derecelik açıya, 1.5 hazneye sahip. 90 derecelik köşe açısına sahip Admiral serisi 2 hazneli köşe evyenin ise alluminio, grafite, sahara ve bianco renk alternatifleri bulunuyor.

Franke'nin sunduğu farklı evye seçenekleri arasında öne çıkan bir başka seri de Pamira köşe serisi. Yuvarlak hatlara sahip Pamira, minimum 45 cm. genişliğinde alt dolaplar ile kullanılıyor. 1.5 hazneli, damlalıklı evyenin Inox desen seçeneği bulunuyor. Evyenin sifon kontrol özelliği sayesinde elinizi ıslatmadan hazne içine su doldurabiliyor ya da dolan suyu boşaltabiliyorsunuz. Doğrama tahtası, çelik sepet, yarım hazne süzgeci; evyeyi tamamlayan opsiyonel aksesuarlar. Franke, diğer ürünlerinde olduğu gibi evye serilerinde de şıklığı fonksiyonellikle birleştiriyor.

Franke köşe evyeleri; doğrama, kurutma, kesme tahtası, kurutma sepeti, süzgeç ve diğer opsiyonel aksesuarlarla zenginleştirmek mümkün.