Freundin II İle Her Mekanda Farklı Hissedin



Bir mekanın size nasıl hissettirmesini istiyorsanız onu yansıtmakta da bir o kadar özgürsünüz. İşte Freundin II, aradığınız atmosferi yaşam alanlarınıza yansıtabileceğiniz mücevher gibi bir koleksiyon olacak!

Çiçeklerden palmiye yapraklarına, kaktüslerden kelebeklere uzanan desenleri ile tropikal iklimin sıcaklığını evlere taşıyan Freundin II duvar kağıdı koleksiyonu; ahşap, tuğla ve seramik gibi farklı dokuları yansıtan tasarımları ile de klasikten moderne her stile uygun alternatifler sunuyor. Birbirinden farklı renklerini tasarımları ile birleştiren koleksiyon, yanardöner özellikli sıra dışı duvar kağıdı modelleri ile de ışıl ışıl parlayan mekanlar yaratıyor.

Tüm Rasch koleksiyonlarında olduğu gibi, kalite ve teknik özellikleri ile fark yaratan modern ithal duvar kağıdı koleksiyonu, kolay temizlenebilmesi, güneş ışınlarına dayanıklı olması, ekolojik olması, RAL ve CE sertifikaları güvencesinde insan sağlığına zararlı hiçbir maddeyi barındırmaması gibi birçok avantajı ile de ön plana çıkıyor.