Fuarın Etkisini Seminerle Artıracak



İstanbul Pencere Cam ve Kapı Fuarı ile eşzamanlı olarak 2015 yılında ilk kez organize edilen GPD Navi Cam Semineri, yaklaşık 300 mimar ve cam sektörü temsilcisinin katılımıyla gerçekleşmişti. Bu başarıdan alınan ilhamla ve 2016'da yapılacak fuarda, mimari cam uygulamalarında tasarım çözümlerini, emniyet camı kalitesini ve maksimum enerji verimliliği için kullanılan teknolojileri içeren özel bir GPD Navi semineri düzenlenmesine karar verildi.

Uluslararası Cam Performans Günleri (GPD) Konferanslarının başarısının arkasındaki isim olan Yönetim Kurulu Başkanı Mr. Jorma Vitkala konuyla ilgili basın açıklamasında, “2015'de olduğu gibi evsahibimiz TÜYAP’ın, profesyonel yönetim tecrübesi ile seminer katılımcılarına avantajlar ve üst düzey servis sağlamasını bekliyoruz" dedi. Vitkala, GPD Navi 2016 Seminerinin, Haziran 2015'de yapılmış olan son GPD Konferansında 130 konuşmacı tarafından sunulmuş olan bildirgelerin ve sonuçlarının bir özetini de içererek, konulara profesyonel ve heyecan verici bakışlar sunacağını belirtti.



“Modern bina tasarımındaki değişiklikler ve formlar, büyüyen cam boyutları, yeni yapıştırma teknikleri ve camın strüktürel eleman olarak kullanımı, son yıllardaki önemli ve dikkat çekici gelişmelerdir" diyen Vitkala, mimari camlardaki diğer önemli kazanımların da, enerji verimliliğini tamamen yeni bir seviyeye yükseltmiş olan kaplama teknolojisini, özellikle LowE ve güneş kontrol camlarını içerdiğini belirtti.

GPD Navi 2016 Konuşmacılarından Kuraray EMEA Pazar Geliştirme Müdürü Mr. Kamal Niazy, "Modern mimari tasarımlar ve daha yüksek binalar talebi, cepheleri de dahil yeni binaların tamamında güvenlik, konfor ve maliyet düşürme gereksinimlerini daha da arttırdı" dedi. Niazy, proje sahiplerinin, tasarımcılarının ve katma değer zincirindeki çözüm ortaklarının doğru lamine cam uygulamaları için doğru ara tabaka malzemelerini seçerek, hedefledikleri faydaları sağlayabileceklerini belirtti.