Gaggena'nun Efsane Haline Gelen Fırınının EB 333 Modeli



Gaggenau, 333. yıldönümünde, EB 388 fırınının 30. yaş gününü kutluyor. Gaggenau, bir kült haline gelen bu cihaza bir saygı gösterisi olarak, modern şekil ve işlevlere sahip güncellenmiş bir modelini müşterilerinin beğenisine sunuyor. Cihazın yeni modeli, bir taraftan en yeni teknoloji ve kalite standartları sunarken, diğer taraftan ilk çıktığı tasarımına sadık kalmak suretiyle, Gaggenau'nun geçmişi ile geleceği arasında bir köprü kuruyor. Cihazın adı, tüm dikkatleri üzerinde toplayan yıldönümü kapsamında, EB 333 olarak değiştirildi. Yeniden yorumlanan bu tasarım ikonu, ilk kez Milano'da gerçekleştirilecek olan EuroCucina 2016 fuarında görücüye çıkarılacak ve Ekim 2016'dan itibaren de piyasaya sürülecek.

Gaggenau'nun geleneksel tasarım felsefesini kusursuz bir şekilde yansıtan EB 333 fırın, modası hiç geçmeyen el işçiliği ustalığı ile inovatif tasarımı bir araya getiriyor. 90 cm genişliğindeki fırının çok özel parçaları var. Bunlardan biri, ön cephenin tamamını kapsayan 3 mm kalınlığa sahip olan, cihaz cephesinin dümdüz ve zarif görünmesini sağlayan paslanmaz çelik kapağı. Yeni geliştirilen teknolojisi sayesinde yumuşakça açılıp kapatılabilen fırının kapağı, şimdiye kadarki en eşsiz kullanım deneyimini yaşatıyor.

Yenilenen pişirme bölmesi tasarımı, EB 333 fırının öne çıkan diğer özellikleri arasında yer alıyor; 400 ve 200 serisi fırınlar artık bu yeni tasarıma sahip olarak üretiliyor. Güncellenen aydınlatma konsepti, cihazın bütünsel görüntüsüne değer katıyor. Fırının fonksiyonları, bir TFT dokunmatik ekran üzerinden sezgisel olarak kontrol edilebiliyor. EB 333, lüks bir özel aksesuar olan, siyah alternatifi de bulunan paslanmaz çelik bir kumanda düğmesine de sahip.

Piyasaya sürüldükleri 1986 yılından bu yana, ev mutfaklarında profesyonel yemek pişirme deneyimleri sunan Gaggenau'nun 90 cm genişliğindeki fırınları, hem profesyonel hem de amatör aşçıların beğenisini kazanıyor. Bu eşsiz özelliklere sahip fırının konsepti, otuz yıldan daha uzun bir süredir neredeyse hep aynı kaldı. EB 333 de, yine kendinden önceki modeli gibi, seçkin malzemeler kullanılarak Lipsheim/Fransa'da tamamen elde imal ediliyor.