Gaggenau'nun 'New Spaces'i



Gaggenau, mimarlar, tasarımcılar ve Gaggenau müşterileri için hazırladığı 'New Spaces' ile geleceğin trendlerine odaklanıyor. Senede iki kere yayınlanacak olan 'New Spaces' yarının dünyasından haberleri içeriyor.

Mutfak ve ev eşyalarının gelecekteki tasarımları nasıl olacak, Gaggenau mutfak tasarımlarını nasıl şekillendirecek gibi bir çok soru New Spaces’de cevap buluyor. Farklı tarzda bir çok ev ve mutfak tasarımının da bulunduğu dergide, “The Architect, the Cook and Good Taste” kitabının yazarları da ilgi çekici noktalara değiniyorlar.

Dergide ayrıca İtalya’nın dahi tasarımcısı olarak anılan Giancarlo Zema ile bir ropörtaj bulunuyor. Zema, gelecek için tasarladığı “Jelly - fish” adındaki yaşam alanlarını anlatıyor.

Londra’daki Palestra binasının ünlü mimarı Will Alsop ise, mutfak eşyaları içinden kendi beğendiği birbirinden ilginç tasarımları paylaşıyor .

Dünya’nın en yeni trendlerinden 'Moleculer Cooking‘in öncülerinden Michelin yıldızlı ünlü şef Juan Amador ise, ısıtarak ya da soğutarak değiştirdiği besinler ile yeni tadlar yaratıyor. Amador, her yeni tarifine “Daha önce ne denenmedi?”sorusu ile başlıyor ve biribirinden ilginç tarifleri veriyor.

Türkiye’nin önde gelen mimarlarına, tasarımcılarına ve Gaggenau müşterilerine gidecek derginin her sayısına www.gaggenau.com adresine üye olan ilk yüz kişi sahip olabilecek.