Gang Nail'in Türkiye Çözüm Ortağı ASMAZ Ahşap Mühendisliği



ASMAZ Enerji İletişim İnşaat, İngiltere’nin dünyaca ünlü ahşap karkas sitemleri üreticisi Gang Nail Sistemleri’nin Türkiye’deki exclusive çözüm ortağı oldu. ASMAZ Ahşap Mühendisliği ve Gang-Nail Sistemleri ahşap mühendisliğindeki tecrübelerinin getirdiği avantajları Türkiye’de sunmak ve konuyla ilgili tüm gelişmeleri Türkiye’de uygulayabilmek için son aylarda sıkı bir çalışma içine girmişti.

ASMAZ Ahşap Mühendisliği ile Gang Nail Sistemleri arasında imzalanan anlaşmaya göre; ASMAZ, Gang Nail know-how’ı ile ahşap karkas yapım sistemlerinde Türkiye ve Kuzey Kıbrıs’da üretici ve son kullanıcılara tedarik, eğitim ve ahşap mühendisliği hizmetleri sunacak. ASMAZ Enerji İletişim İnşaat Başkanı Mehmet Akif Asmaz, “Ahşap Karkas Mühendisliği konusunda deneyimli ve uzman olan şirketimiz, bu ortaklıkla dünyadaki tüm gelişmeleri daha yakından takip ve uygulama şansına sahip olacak. İşbirliğimizin her iki tarafa da hayırlı uğurlu olmasını dilerim” dedi.

ASMAZ Ahşap Mühendisliği, ahşap mühendisliği ile ilgili ürünler, yazılım ve hizmetlerden oluşan komple bir sistemin sağlayıcısı olarak, günümüzün sürekli gelişen pazarlarına yenilikçi çözümler sunmak için sanayi birlikleri ile yakın işbirliği içinde çalışmaya önem veriyor. Bir Eleco plc kuruluşu olan Gang Nail Sistemleri, 40 yılı aşkın bir tecrübe ile İngiltere ve İrlanda’da, Gang-Nail bağlantı plakalarının ve Ecojoist® döşeme kirişleri metal ağ elemanlarının önde gelen üreticilerinden.