Garanti'den RE/MAX Müşterilerine Özel Faiz Oranı




Konut kredisi kullanmak isteyenlere dört farklı tercihe göre esnek ödeme alternatifleri sunan Garanti Bankası, RE/MAX müşterilerine özel faiz oranı uyguluyor. RE/MAX ofisleri kanalıyla gayrimenkul satın alanların, 240 aya varan vadelerle aylık 1.70'lik özel faiz oranından yararlanmak için, Garanti Bankası'na, RE/MAX ofislerinden alacakları yönlendirme yazısı ile başvurmaları yeterli olacak.

RE/MAX Türkiye ve Garanti Bankası'nın yaptığı anlaşma ile RE/MAX ofisleri üzerinden kredi başvurusunda bulunan gayrimenkul alıcılarına, aylık yüzde 1.70'lik özel faiz oranı uygulanacak. Kira öder gibi ev almak isteyenler, RE/MAX ofislerinden alacakları Yönlendirme Yazısı ile Garanti Bankası şubesine gelerek esnek ödeme koşullarıyla YTL veya dövize endeksli, ödemesi kolay konut kredisine kavuşacaklar.

5000 kişi yararlanacak
Garanti Bankası'nın, 14 - 17 Eylül'de RE/MAX ve IKEA işbirliği ile IKEA Ümraniye Mağazası'nda gerçekleştirilecek Gayrimenkul Günleri süresince dağıtacağı broşürlerle, 5000 kişiyle sınırlı tuttuğu kampanyası için son başvuru tarihi 23 Eylül olarak belirlendi.