Gayrimenkul Sektörü, Yeni Yıldızlarını Bekliyor



1906 yılından bu yana 49 ülkede 3.600 franchise ofisi ile gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren Coldwell Banker, Temmuz ayında başlattığı “Gayrimenkulden Nasıl Zengin Olunur?” konulu projesine devam ediyor. Coldwell Banker Türkiye, 23 Eylül’de üçüncü kez düzenleyeceği seminerde gayrimenkul sektörüne girmek isteyen ve yeni iş fırsatları arayan girişimcilerle buluşacak.

Coldwell Banker Türkiye seminerlerinde gayrimenkul sektöründe olan ve sektöre yeni giriş yapacak girişimcileri ağırlıyor. Coldwell Banker bu çalışmasında, sektör içinden ve dışından girişimcilere, sistemli bir Gayrimenkul Danışmanlık hizmeti vererek yüksek bir kazanç ve dünya çapında başarılı bir kariyer edinen profesyonellerin aralarına katılmaları için ipuçları veriyor.

“Gayrimenkulden Nasıl Zengin Olunur?” seminerlerinin üçüncüsü 23 Eylül 2010, Perşembe günü saat 19.00’da Coldwell Banker Türkiye Genel Müdürlüğü’nde gerçekleştirilecek. Seminerlere katılacak olan girişimci adaylarına Coldwell Banker markası, sistemi ve destekleri hakkında bilgiler de verilecek. Her ay düzenli olarak gerçekleştirilecek olan seminerlere ücretsiz katılabilmek için www.coldwellbanker.com.tr internet sitesinden ya da 0216 411 80 30 numaralı telefondan kayıt yaptırmak yeterli oluyor.