Gayrimenkul Zirvesi Mayıs’ta Toplanıyor

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), 13 Mayıs 2004 tarihinde Istanbul Ceylan Intercontinental Oteli’nde Urban Land Institute, Sermaye Piyasası Kurulu ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın katkılarıyla IV. Gayrimenkul Zirvesi’ni düzenliyor.

Gayrimenkul piyasasındaki tüm aktörleri bünyesinde toplayacak olan IV. Gayrimenkul Zirvesi’nde, sektörün durumu ve sorunları tartışılarak, geleceğe yönelik beklenti ve öneriler değerlendirilecek. Kentsel Dönüşüm Projeleri Hızlanabilecek mi?”, “Konut ve Ticari Gayrimenkulde Yatırım Potansiyeli” ve “Yıllardır Hasretle Beklenen İpotekli Krediler” başlıklı 3 oturumdan oluşan Zirve’de, “Gayrimenkul Sektöründe Büyüme Süreci Başlıyor mu?” sorusuna cevap aranacak.
Açılışını Devlet Bakanı Ali Babacan’ın yapması beklenen IV.Gayrimenkul Zirvesi’ne, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı (SPK) Doğan Cansızlar ve T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı (TOKİ) Erdoğan Bayraktar konuk konuşmacı olarak katılacak.
Zirvenin yabancı katılımcıları arasında ise Stewart International Yönetim Kurulu Başkanı Stewart Morris Sr., Ece Türkiye Genel Müdürü Michael Ohlms, The Aires Group Kıdemli Sermaye Piyasası Danışmanı Pamela Hedstrom, Association of German Mortgage Banks Direktörü Tim Lassen, Fannie Mae Direktörü Rosemarie Sabatino, INVI-Investment Environments Murahhas Üyesi Guy C. Perry yer alıyor.
Zirve, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Urban Land Institute (ULI)’nin katkılarıyla, Garanti Bankası, İhlas GYO, Stewart International ve Yapı Kredi GYO’nun ana sponsorluğunda, Ardıçlı Evler, Ece Türkiye, Emlak GYO, Garanti GYO, GBS Emlak Yönetim, Kemer Rose Residence, Kuzeybatı Gayrimenkul ve Nurol GYO’nun sponsorluğunda gerçekleştiriliyor.

Bluechip İletişim’in iletişim sponsorluğunu yaptığı Zirve’ye, CNBC-e, Dünya Gazetesi, Finans Dünyası ve Milliyet de basın sponsoru olarak destek veriyor.