Geberit Pluvia Sifonik Çatı Drenaj Sistemi



Geberit’in ince düşünülmüş detaylar ve sistem bileşenlerinde yüksek kaliteyle sunduğu Geberit Pluvia Çatı Drenaj Sistemi; geleneksel drenaj sistemlerine göre 7-8 kat daha hızlı drene etme kabiliyetiyle sağanak yağışlara karşı bir kalkan görevi görüyor. Her tür çatı malzemesiyle bağlantıya izin veren çeşitliliği, 10 dakikada 50 kg yağışı drene edebilen ve su birikimini engelleyen teknolojisi ile Geberit Pluvia, çatıdan yer altı bağlantısına kadar tek bir sistem çözümü sunuyor. Daha az süzgeç kullanılarak yüksek drenaj kapasitesi sağlayan Geberit Pluvia; zaman ve malzeme tasarrufu, yüksek güvenilirlik, uzun vadeli kullanım avantajlarıyla öne çıkıyor.  

Reklam Goruntulenme Bolumu

Olası riskler düşük maliyetle kontrol altında
Darbelere dayanıklı HDPE çatı süzgeçleri, borular ve bağlantı parçaları içeren Geberit Pluvia Çatı Drenaj Sistemi, konvansiyonel çatı drenaj yöntemlerinin aksine, sifonik bir sistem olarak işlev görüyor. Geberit Pluvia ile boru hattı mümkün olduğu kadar çabuk dolarak negatif bir basınç oluştururken, su, emme ile çekiliyor ve sürekli olarak tahliye edilmiyor. Bu işlev aynı zamanda sistemin kendisini temizlemesini sağlayarak olası tıkanıklıkların önüne geçiyor.  

Geberit Pluvia, doğrudan çatı altına eğimli olmayan bir kolektör boru ile bağlandığından büyük çatı alanlarının tek bir iniş borusu ile drene edilebilmesini mümkün kılıyor. Bu sayede planlamayı basitleşiyor, inşaat süresi kısalıyor. Daha küçük boru çapları ile uygulanabildiği ve daha az iniş ile daha az yer altı borusu gerektirdiği için Geberit Pluvia, alandan kazandırırken sistem maliyetini de düşürüyor.

 

*

Geberit Hakkında

Temelleri 1874 yılında Albert Gebert tarafından atılan Geberit, 1905 yılında ahşap dış kaplamalı ve kurşun armatürlü ilk rezervuarı çalışır hale getirerek ve 1912 yılında patentini alarak tüm dünyada faaliyet gösteren Geberit Grup, Avrupa’da sıhhi tesisat sektörünün lideri konumundadır. Sıhhi tesisat ve vitrifiye alanlarında, özellikle merkez Avrupa’da hemen hemen tüm ülkelerde sektör lideri olarak varlığını devam ettiren Geberit 6 tanesi denizaşırı ülkelerde olmak üzere 29 üretim tesisine sahiptir. Genel merkezi İsviçre’de, Rapperswil-Jona’da bulunan şirket, 50 ülkede, 12,000 çalışanı ile faaliyet göstermektedir. Geberit, 2019 yılında 3,1 milyar CHF net satış açıklamıştır. SIX Swiss Exchange’de listelenmiş olan Geberit hisseleri 2012’den beri de SMI'da (Swiss Market Index) yer almaktadır.