Geberit “Salone del Mobile” Fuarında



Geberit, 12 Haziran 2022 tarihine kadar İtalya’nın Milano şehrindemobilya ve tasarım dünyasının önde gelen uluslararası ticaret fuarlarından olan Salone del Mobile’de yer alacak. Ziyaretçilerine duvar önü ve arkasındaki geniş ürün gamını tanıtacak marka, Stuttgart merkezli Ippolito Fleitz Group tarafından fuara özel olarak tasarlanan 400 m2’lik House of Geberit standında ziyaretçilerin özellikle Geberit ONE ve Geberit AquaClean gibi yenilikler hakkında daha fazla bilgi edinmesini sağlayacak.

Geberit’in sektörüne yön veren ürün ve teknolojileri Salone del Mobile fuarında
Bugünün ve yarının banyo standartlarını belirlemek için Salone del Mobile fuarında yer almaktan mutluluk duyduklarını söyleyen Geberit Türkiye Genel Müdürü Ufuk Algıer, “Yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirilen fuarlar, sektör oyuncularının bir araya geldiği ve marka bilinirliğine katkı sağlayan prestijli alanlar olarak dikkat çekiyor. Önemli paydaşlarla bir araya geldiğimiz bu fuarlarda edindiğimiz fikir alışverişi ve mevcut koşullarakarşı ürettiğimiz çözüm önerileri, sektörümüzün gelişmesi adına önem arz ediyor. Biz deAr-Ge çalışmalarıyla geliştirdiğimiz ürünlerimizle banyolara değer katan bir marka olarak yenilikçi bakış açımızı her fuarda sergiliyoruz. Ürün gamımızı tasarım ve işlev açısından kullanıcı ihtiyaçlarına en uygun şekilde geliştirerek sektörümüze öncülük ediyoruz” dedi.

House of Geberit’te duvar arkası ve duvar önü bağlantısının nasıl olduğunu deneyimlenecek
Geberit ürünlerinin fuarda 400 m2’lik alanda sergileneceğini belirten Algıer, sözlerine şöyle devam etti: “Geberit House, markamızın en yeni ürünlerinin, yüzeylerinin, yüksek kaliteli malzemelerinin keşfedilebileceği ve deneyimlenebileceği yeni bir konsept stant olacak. Bu sayede duvar arkasını ve duvar önünü aynı anda görebilecek ziyaretçilerimiz, GIS sistemi sayesinde bağlantının nasıl olduğunu inceleme şansı bulacak. Fuarda kullanıcıların farklı ihtiyaçlarına uygun geliştirdiğimiz ürünlerimizintasarım dünyasıyla olan yakın ilişkisini de kanıtlayacağız.”

Geberit, 12 Haziran 2022 tarihine kadar arasında gerçekleştirilecek Salone del Mobile fuarı Salone Internazionale del Bagno Salon 24 | G09 H10 no’lu alanda ziyaretçilerini ağırlayacak.

 

Geberit Hakkında

Temelleri 1874 yılında Albert Gebert tarafından atılan Geberit, 1905 yılında ahşap dış kaplamalı ilk rezervuarı çalışır hale getirerek ve 1912 yılında patentini alarak tüm dünyada faaliyet gösteren Geberit Grup, Avrupa’da sıhhi tesisat sektörünün lideri konumundadır. Sıhhi tesisat ve vitrifiye alanlarında, özellikle merkez Avrupa’da hemen hemen tüm ülkelerde sektör lideri olarak varlığını devam ettiren Geberit 4 tanesi denizaşırı ülkelerde olmak üzere 26 üretim tesisine sahiptir. Genel merkezi İsviçre’de, Rapperswil-Jona’da bulunan şirket, yaklaşık 50 ülkede sayıları 12.000'i bulan çalışanıyla 2021 yılında 3,46 milyar CHF ciro elde etmiştir. Geberit hisseleri SIX Swiss Exchange'de işlem görmektedir ve 2012 yılından bu yana SMI'nın (Swiss Market Index) bir parçasıdır.