Geberit’ten Tasarım ve Hijyeni Buluşturan Yeni Çözüm: Acanto



Banyolara sunduğu özel çözümlerle şık alanlar yaratmak isteyenlerin öncelikli tercihi olan Geberit, yeni ürünü Acanto Rimfree® kanalsız klozet ile yeni bir kullanıcı deneyiminin kapısını aralıyor. Yuvarlak hatlarının öne çıkardığı estetik yapısıyla şıklığın güncel yorumu olan Acanto, kullanıcı deneyimini zenginleştiren fonksiyonel özellikleriyle Geberit kalitesini yansıtıyor. Kanalsız yapıya sahip olmanın verdiği avantajla bakterilerin birikmesini önleyen ürün, farklı banyo serileriyle sağladığı uyum sayesinde geniş kullanım alanı sağlıyor.

Küçük banyolarda ihtiyaca uygun yeni çözüm: Acanto
Tasarım yönünü yenilikçi sistemiyle bütünleştiren Acanto, segmentinde iddiasını kanıtlıyor. Geberit Ar-Ge ekibinin güncel kullanıcı ihtiyaçlarını göz önüne alarak tasarladığı ürün, farklı banyo tiplerine minimal yapısıyla uyum sağlıyor. Klozetlerin en temel sorunları arasında yer alan bakteri birikimini özel kanalsız yapısı sayesinde engelleyen Acanto, modern çizgilerle desteklenen tasarımıyla da güçlü duruşunu sergiliyor. 

Banyoların lüks görünümünde yeni dönem
51 cm izdüşümlü Rimfree® klozet Acanto, 4,5 veya 6 litre alternatifli verimli su kullanımıyla Geberit’in en yeni teknolojisini sunuyor. Çizilme ve darbeye dayanıklı sağlamlığını duroplast malzemeyle sağlayan klozet kapağı, yüksek kalitesiyle banyoları göz alıcı bir şıklığa kavuşturuyor. Klozet kapağının temizlik esnasında kolayca çıkartılması, hijyeni tüm noktalarla buluşturuyor. Klozet kapağının montajı, tek kişi tarafından kolaylıkla yapılabilirken aynı zamanda bu özellik sayesinde montaj delikleri de gizlenmiş oluyor.

 

*

Geberit Hakkında

Temelleri 1874 yılında Albert Gebert tarafından atılan Geberit, 1905 yılında ahşap dış kaplamalı ilk rezervuarı çalışır hale getirerek ve 1912 yılında patentini alarak tüm dünyada faaliyet gösteren Geberit Grup, Avrupa’da sıhhi tesisat sektörünün lideri konumundadır. Sıhhi tesisat ve vitrifiye alanlarında, özellikle merkez Avrupa’da hemen hemen tüm ülkelerde sektör lideri olarak varlığını devam ettiren Geberit 6 tanesi denizaşırı ülkelerde olmak üzere 29 üretim tesisine sahiptir. Genel merkezi İsviçre’de, Rapperswil-Jona’da bulunan şirket, yaklaşık 50 ülkede sayıları 12.000'i bulan çalışanıyla 2020 yılında 3,0 milyar CHF ciro elde etmiştir. Geberit hisseleri SIX Swiss Exchange'de işlem görmektedir ve 2012 yılından bu yana SMI'nın (Swiss Market Index) bir parçasıdır.