Geleceğin Saklama ve Depolama Deneyimi Siemens coolDuo'da



Siemens Ev Aletleri’nin coolDuo serisi soğutucuları, modüler sistemleri sayesinde her büyüklükteki ailenin ihtiyaç ve kullanım beklentilerine göre şekillendirilerek geleceğin saklama ve depolama deneyimini modern tasarım ve konforla buluşturuyor. Dünyanın en çok tanınan tasarım ödül programı Good Design’da En İyi Tasarım Ödülü’nü de alan A+ enerji verimliliğine sahip coolDuo serisi soğutucular, üstün teknolojik özellikleri modern tasarım ve konforla buluşturuyor.

Hızlı yaşamın birbirine giderek daha sıkı bağlarla kaynaştırdığı özellikler, modern dünya insanını hızlı yaşamın gereklilikleri ile esnekliği birleştirmeye zorluyor. Günümüzün hızlı temposunda zaman ve kazandıracak ve memnuniyet verecek her şey giderek daha fazla artan bir öneme sahip oluyor. Örneğin, bugün Ege mutfağının hafif tatları ile Japon mutfağının gözbebeği suşi ve taze sıkılmış meyve suyu bir öğünü oluşturabiliyor. Bu tarz farklı taleplerin gerçekleştirilebilmesi için ise alışkanlıkları karşılayacak bir soğutucu gerekiyor. Teknoloji ve yenilikçilikte dünya lideri Siemens’in tasarım ve ergonomiyi aynı potada buluşturan coolDuo serisi soğutucuları, soğutma ve saklama ile ilgili farklı özellikleri bir araya getiriyor.

Tasarımı ve işlevselliği ile mutfaklarda devrim yaratan ve Good Design’da En İyi Tasarım Ödülü’nü kazanan Siemens coolDuo serisi soğutucular, modüler sistemleri sayesinde her büyüklükteki ailenin ihtiyaç ve kullanım beklentilerine göre şekillendirilerek geleceğin saklama ve depolama deneyimini modern tasarım ve konforla buluşturuyor. Türk tüketici profilinin soğutucularında en çok hacim konusunu önemsediğini gösteren araştırmadan yola çıkan Siemens Ev Aletleri’nin beklenti ve ihtiyaçlar doğrultusunda geliştirdiği A+ enerji verimliliğine sahip coolDuo serisi soğutucular, kullanıcıyı ihtiyaç duyduğu ve arzu ettiği genişlik ve kullanım alanlarıyla buluşturuyor.

Mutfaklarda yeni bir tarz: coolDuo

Good Design’da En İyi Tasarım Ödülü’nü alan ve Türkiye’de Haziran 2009 itibarıyla satışa sunulan coolDuo serisi soğutucular, tasarımı işlevsellikle buluşturuyor. coolDuo serisinde bulunan yağ bölmesi, sadece yağları taze saklamakla kalmıyor, tek elle bile rahatlıkla ulaşılabilmesini sağlıyor. İçecek bölümünde bulunan derin kapak aksesuarları ile beş kutuyu dahi rahatlıkla sağlamaya olanak veren coolDuo serisinde, çok yüksek ya da alçak şişeler de artık sorun değil. easyLift özellikli kapak aksesuarları sayesinde her yükseklikteki şişe rahatlıkla kendine yer bulabiliyor. Tüm içecek şişelerine pratik bir yer sağlayan aksesuarlar, dalgalı formu ile yerleştirilen şişelerin kaymasını da engelliyor. Derin dondurucu bölümünün kapağında ise çok sayıda saklama alanı bulunuyor. Bu alanlar açılıp-kapanır kapakları ve konforlu tasarımları sayesinde yerleştirme ve boşaltmada büyük kolaylık sunuyor. Ayrıca tamamen dışarı çekilebilen raflar sayesinde yiyecek malzemeleri daha iyi görülebiliyor ve kolayca çıkarılabiliyor.