Genç’ten Su Bazlı Yeni Ürünler…



Ahşap boya ve vernik sektörünün önemli firmaları arasında yer alan Genç; doğa dostu yeni ‘Su Bazlı’ ürün grubuyla ürün gamını daha da zenginleştirdi.

İnsan ve çevre sağlığına duyarlı, kokusuz ve nefes alma özelliklerine sahip ‘Su bazlı mobilya boya ve vernik’ ürünleri üreten Genç’in yeni ürünü ‘Su Bazlı Parke Verniği’, sentetik esaslı ürünlere göre çizilme ve aşınmaya karşı daha dirençli olup ahşabın doğal görüntüsünü bozmuyor.

Dış mekan ahşaplar için ‘Su Bazlı Emprenye’ ve ‘Su Bazlı Son Kat Verniği’ ise küf ve mantar oluşumuna karşı direnç sağlıyor.

Su Bazlı Mobilya Boyası, EN71.3 Avrupa standartlarına uygun olan, insan sağlığına zararlı maddeler içermeyen ve kokusuz olduğu için özellikle bebek ve çocuk odası mobilyalarında tercih edilen bir ürün.

Su Bazlı Cam Boyası, dekoratif amaçlı, çizilmeye karşı dirençli, neme ve suya karşı dayanıklı olup hızlı kuruma özelliği sayesinde kısa sürede montaja hazır hale geliyor.

Genç;  Poliüretan, selülozik, akrilik, sentetik, su bazlı ve UV sistem olmak üzere birçok kategoride vernik ve boya üretimi gerçekleştiriyor.