GF Hakan Plastik’ten PP-RCT Boru Sistemi



GF Hakan Plastik, gerek iç pazarda gerekse ihracat pazarında en çok tercih edilen ürünü Aquasystem ürün grubunu genişletiyor. ß-nucleation prosesi uygulanarak geliştirilen GF Hakan Plastik PP-RCT Aquasystem Boru Sistemi, daha geniş iç çap ile daha yüksek akış performansı, daha yüksek basınç dayanımı gibi pek çok avantaj sağlıyor.

PP-RCT ile üretilen standart (düz) ve cam elyaf katmanlı (fazer) borular, GF Hakan Plastik basınçlı boru sistemlerinin en yeni ürün grubunu oluşturuyor. d20-160 mm aralığında ve SDR7.4 ve SDR9 basınç sınıflarında geniş bir ürün gamı ile üretilebilen; hammaddesi PP-R’dan farklı olarak özel bir kristallenme işlemi uygulanan (ß-nucleation) PP-RCT boru sistemi, bina içi su tesisatlarında daha yüksek sıcaklıklarda ve daha yüksek basınç altında çalışma imkanı sunuyor.

Aynı sıcaklık ve basınç koşullarında, PP-R sistemlere göre daha ince cidar yapısı (et kalınlığı) ile yüksek dayanıklılığa sahip PP-RCT borular, daha geniş iç çap ile daha yüksek akış performansı yakalıyor. Ayrıca, ince cidarlı ürünlerin kullanılmasıyla, toplam mekanik tesisat ağırlığının daha hafif olmasına da katkıda bulunuyor. PP-RCT yapısı gereği,  yüksek korozyon direnci ve mekanik dayanımı ile daha zorlu koşullarda daha uzun servis ömrü ile ön plana çıkıyor. GF Hakan Plastik Aquasystem Cam Elyaf Takviyeli Katmanlı PP-RCT borular, darbe dayanımı ile de uzun vadeli kullanım imkanı sunuyor. 

PP-RCT borular, PP-R ürünler ile aynı kaynak parametreleri ile (sıcaklık, süre, vs.) ve aynı kaynak makinalarını kullanılarak sorunsuz kaynaklanabilme yeteneği taşıyor.

*

Ayrıntılı bilgi: www.hakan.com.tr / www.gfps.com/tr
Tel: 0212 809 2033

Müşteri Bilgi Hattı: 0850 346 43 47

Sosyal Medya Hesapları: Facebook / Twitter / Instagram / Linkedin

*

GF Hakan Plastik hakkında
Georg Fischer, 1802 yılında kurulmuş İsviçre merkezli bir firmadır. 3 ana iş kolunda faaliyet göstermektedir: GF Piping Systems (Boru sistemleri), GF Casting Solutions (Hafif Döküm Çözümleri) ve GF Machining Solutions (Talaşlı İmalat Çözümleri). 33 ülkede 57 üretim tesisine ve yaklaşık 15.000 çalışana sahiptir. GF Piping Systems, plastik ve metalden yapılmış boru sistemleri konusunda dünyadaki lider kuruluşlardan biridir. GFPS, su ve gazın sanayi, kamu hizmetleri ve yapı teknolojisi içinde güvenli bir şekilde taşınması için sistem çözümleri ve yüksek kaliteli bileşenler üretmektedir. 3 ana gruba sahip GFPS, üst yapı, alt yapı ve endüstriyel alana yönelik ürünler sunmaktadır.  1965 yılında kurulan Hakan Plastik, yenilikçi yapısı ile plastik boru sistemleri alanında lider markalardan biridir. Türkiye’de sessiz boruyu ilk üreten firmadır.  2013 yılında gerçekleşen satın alma ile GF Hakan Plastik markası ile plastik boru sektöründe hem iç pazarda hem de ihracat alanında çalışmalarına devam etmektedir. Firma, sürdürdüğü başarılı çalışmalarla ISO 500 listesindeki yerini yukarılara taşımaktadır.