Giorgio Saporiti'nin Colli Tasarımları Türkiye'de



Seramik sağlık gereçleri, yer ve duvar kaplama malzemeleri, armatürler, duş kabinleri, banyo küvetleri, mutfak ve banyo mobilyaları ve aksesuarları konusunda yurt dışındaki birçok ünlü markayı Türkiye’ye getiren Yılmazlar A.Ş, Giorgio Saporiti'nin tasarımlarını ev modası tutkunlarıyla buluşturuyor. Ünlü tasarımcı Giorgio Saporiti'nin Colli markası için hazırladığı yer ve duvar seramiklerini ürün yelpazesine katan Yılmazlar A.Ş, yapı malzemeleri alanındaki uzmanlığını, iş süreçlerindeki tecrübeleriyle birleştirerek müşteri ihtiyaçlarını karşılayan çözümler geliştiriyor.

Giorgio Saporiti’nin Yılmazlar A.Ş. bünyesindeki Colli markası için hayata geçirdiği tasarımlar, "Leather, Woodline, Galassie, Luce, Maxim, Dixon/Shiraz" olarak adlandırılıyor.

Giorgio Saporiti mobilya, dokuma ve halılardan fotoğrafçılığa dek uzanan farklı alanlarda vurgulanan çok çeşitli yetenekleri ile bir "fikir makinesi" olarak tanımlanırken Colli için hazırladığı tasarımlar dekorasyon meraklıları tarafından ilgiyle takip ediliyor. Colli için hazırladığı duvar ve yer seramikleri Giorgio Saporiti’nin kusursuz artistik sezgisi ve sıradışı yeteneğiyle harmanlanarak övgü alıyor.