Glossy, Marmara ve Yaprak Bu Sonbahar Evleri Aydınlatacak



Yaprak

Hijyenik, işlevsel ve dekoratif amaçlı kullanım alanlarına sürekli olarak yenilikler katan ürünleriyle Bien Seramik, yılın her zamanında evlere ferahlık sağlayan bu ürünler ile bu sonbahar da doğanın tüm renklerini ve sonbahar renklerinin canlılığını mekanlara sunuyor. Bien Seramik tasarladığı doğal taş görünümlü, güçlü ve parlak renklerin hakim olduğu ürünleri ile bu sezon da iç ve dış mekanlarda konfor ve huzuru sağlayarak sonbahar renklerini yaşam alanlarına yansıtıyor.





Hem otantik hem dinamik mekanlar için çözüm; Glossy

Bien Seramik’in parlak, gösterişli anlamına gelen serisi Glossy, geometrik ve zigon dekorlarıyla mekanlarında hem modern hem geleneksel dokunuşları sevenler için ışıltılı ve göz kamaştırıcı ortamlar oluşturuyor.

Duvar karosu 30x60 ebadında kar tanelerini anımsatan parlak beyaz olarak üretilirken, serinin zigon dekoru, sandıklardan çıkan iğne oyası motifleriyle; geo dekoru ise sonbahar renklerinde dinamik ve canlı çizgilerin belirginleştirdiği beyaz ve bakır renk seçenekleriyle mekanlara ayrıcalık kazandırıyor.





Bizans’tan günümüze mermer; Marmara

Adını Bizans döneminden beri Marmara’dan çıkarılan mermerlerden alan seri, doğal bir taş olan mermerin gri beyaz bulutlu görünümünden ilham alıyor. Dijital teknoloji ile sırlı porselenden üretilen seri, ıslak mekanlarda kullanıma uygun ürünler sunuyor. 30x60 cm ebadında duvar karosu bulunan serinin 40x40 cm ve 60x60 cm yer karoları banyolarda ve evlerin diğer mekanlarında da kullanılabiliyor.





Yaprakların seramiğe doğal yansıması; Yaprak

Doğanın geniş ve yassı yaprak figürleri mekânlara Bien Seramik’le ulaşıyor. 30x60 cm ebadında üretilen seri, yaprağın doğal damarlı yapısını seramiğe yansıtıyor. Fildişi, bej ve kahve renkleriyle rahatlatıcı mekânların yaratılmasına olanak tanıyan Yaprak serisi, aynı renklerdeki dekorlarıyla da tüketicileri cezbediyor.