Gökçeada'da Feribot Karaya Oturdu



DHA'da yer alan habere göre; feribotta bulunan 170 yolcu, Sahil Güvenlik Komutanlığı'na ait botla sorunsuz tahliye edildi. Feribotta bulunan 64 aracın sürücülerinin ise araçlarını teslim almak için geminin limana yanaşmasını beklediği belirtildi.

GESTAŞ'tan açıklama
Gökçeada 1 adlı gemimiz, Kuzulimanı'na yanaşma manevrası esnasında makina arızası yaşamış, kaptanımız tarafından demir atılarak durdurulmuştur. 64 araç ve içerisinde 170 yolcu ile sefere başlayan gemimizdeki yolcularımızda ve mürettebatımızda herhangi bir sağlık problemi bulunmamaktadır.

Reklam Goruntulenme Bolumu

İçişleri Bakanlığı'ndan açıklama
İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, bu sabah dümen arızası nedeniyle karaya oturan Gökçeada-1 isimli feribotta bulunan 170 yolcunun tahliye edildiği belirtildi.

Olayla ilgili bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Gökçeada Kuzu Limanı'nda bugün Gökçeada-1 isimli feribot dümen arızası nedeniyle liman içerisinde karaya oturmuştur. Feribot içerisinde bulunan 170 yolcunun tamamı Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı TCSG-903 Botu tarafından karaya tahliye edilmiştir."