Gökçek'e Şehircilik Ödülü



Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e, Ankara da yaşayan Kars, Ardahan ve Iğdır Dernekleri Federasyonu (KAİ) tarafından, "Şehircilik Hizmet Ödülü" verildi.

Başkan Gökçek Alkım Otel’de düzenlenen törende yaptığı konuşmada, ödüle layık görülmesinden dolayı teşekkür etti. Başkan Gökçek, Başkentte yaşayan herkesi hemşeri olarak kabul ettiklerini belirterek, "Ankaramızda ayrı bir yeri olan son, derece itibar ettiğimiz hemşerilerimizsiniz. Her zaman bize yardımcı olan kardeşlerim, bizler Ankara’da oturmanız, yaşamanız dolayısıyla sizleri hemşerimiz olarak kabul ediyoruz. Sizlere hizmet etmekten de şeref duyuyoruz" dedi.

Park istediler

Federasyon Başkanı Erdoğan Yıldırım da konuşmasında Başkan Gökçek’e hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini iletti ve Kars, Ardahan ve Iğdır’a birer park yapılması konusunda istekte bulundu. Başkan Gökçek de Belediye Meclisi’nin alacağı bir karar üzerine bu isteğin yerine getirilmesinin mümkün olabileceğini söyledi. Başkan Gökçek, Büyükşehir Belediye Meclisi’nin bu yönde bir karar alamaması durumunda da her üç ile yapılacak park için gerekli malzeme yardımında bulunabileceklerini kaydetti.