Gökdeleni Yatırdı 8'de 1'ini Hemen Sattı



Dumankaya İnşaat'ın Kurtköy'de 'yatay yaşam konsepti' sloganıyla yola çıktığı 'Konsept İstanbul' projesinde şu ana kadar 101 konut satıldı.
Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya, ilk etabı 325 konutluk olan ve 100 milyon dolara mal olacak 'Konsept İstanbul' projesinin, modern kent hayatında bunalan insanlar için gerekli tüm çevre şartlarına sahip olduğunu belirterek "Bu pojemiz üç etaptan oluşuyor ve toplamda 800 konutluk proje. Şu anda ilk etabını yapıyoruz. Satışa başlamadan 101 konut ön satışla satıldı bile" dedi. Dumankaya şöyle konuştu:
"Kentler dikey büyüyor. İnsanlar doğadan kopuyor. Gökdelenler, çok katlı bloklar, gökyüzüne doğru yükselen dev binalar. Şehirler büyüdükçe binalar yükseldikçe insanı yaşama bağlayan güzellikler uzakta kalıyor. Konsept İstanbul projesi ise daha doğal ve insancıl bir yaşam sunmak için tasarlandı."

Parlayan Yıldız
Ali Dumankaya bu projenin Dumankaya İnşaat'ın şu ana kadar yaptığı 'maliyeti en yüksek, satış fiyatı en uygun proje' olduğunu belirterek, Kurtköy'ün İstanbul'un parlayan yıldızı olduğunu anlattı.
Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya ise projede araç trafiğinin ve parkının tamamen yer altına alındığını, görüş açısında araç olmayacağını belirterek şöyle dedi:
"Yüksek konutlar yerine doğaya daha yakın yatay konutlar yapıyoruz. Teras bahçeleri, villa üzeri yeşil alanlar, göl, kapalı ve açık yüzme havuzu, fitnes salonu, yüzde 80'in üzerinde yeşil alan imkanı gibi çok özel niteliklere sahip bir proje yapıyoruz."
Uğur Dumankaya, projede her evin güneş gördüğünü ve her evin manzarasının Sabiha Gökçen Havaalanı olduğunu belirtti.
Dumankaya Konsept İstanbul Projesi'nde 67 - 153 metrekareye kadar daireler ve 261 metrekarelik bahçeli villalar bulunuyor. 67 metrekare büyüklüğündeki dairelerin fiyatının 100 bin YTL olduğu bildirildi.