Göktürk'e Doğa Teras Evleri



İstanbul’un yükselen değeri Göktürk, yepyeni bir yaşam alanını daha kucaklamaya hazırlanıyor. 54 daireyi barındıran iki blok içinde kurulacak Doğa Teras Evleri’nin ilk daire satışları için belirlenen tarih şubat 2010. Proje ilk 10 daire satışında ise; dairelere talip olanlara  yüzde 25’e varan kar imkanı vaad ediyor. Ena Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Doğa Teras Evleri’nde dairelerin salonları yukarıdan aşağıya camla kaplı ve içi modifiye edilebilir.

Ağırlıklı olarak 2+1 ve 80 m2 genişlikte tasarlanan ve kayda değer çoğunluğu balkonlu 54 daireden oluşan Doğa Teras Evleri’nde iki de sosyal yaşam alanı bulunuyor. Bunlardan biri girişte yer alıyor ve bünyesindeki 70 m2’lik salon, fitness ve pilates alanları, çocuk oyun parkı gibi ayrıcalıklarla site sakinlerine sosyalleşme, iletişim kurma, kaynaşma imkanı sunuyor. Diğer sosyal yaşam alanı ise aynı site sakinlerini terasta bekliyor. Buradaki havuz ve havuzun arkasında yer alacak bar, özellikle yaz aylarında benzersiz bir deneyim vaat ediyor. 

Geniş kitleleri değil de aynı bakış açısı, yaşam zevki ve hayat anlayışına sahip insanları bir araya getirme hedefiyle tasarlanan Doğa Teras Evleri’nin ilk daire satışları için belirlenen tarih Şubat 2010... 54 dairede 25 farklı seçeneğin sunulduğu Doğa Teras Evleri’nde 23 adet 2+1, 15 adet 1+1, 14 adet 3+1, 1 adet 4+1 ve 1 adet de 0+1 konut bulunuyor. Isıtması merkezi sistem doğalgaz ile sağlanacak dairelerin 3-4 tanesi ise çatı dubleksi olacak şekilde planlanıyor. Fiyatların 140 - 390 bin TL aralığında olacağı dairelerin satışında ödemeler ise yüzde 30’u peşin, yüzde 20’si teslimatta, kalanı da vade farksız 24 ay taksitli olacak şekilde ayarlanmış.

Ena Gayrimenkul

2009 yılında kurulan Ena Gayrimenkul, Edi Edgar Duek’in faaliyete geçirdiği bir konsorsiyum.  Ena Gayrimenkul, çağdaş insanın sahip olmayı arzu ettiği evleri, yaşanabilir bir çevrede, modern tekniklerle ve kaliteden ödün vermeden inşa etmeyi hedefliyor.