Göl Manzaralı Dağ Evleri: "Kortaş Villaları''



Eşsiz güzellikteki göl ve dağ manzarasının tam ortasında yapımına başlanan Kortaş Villaları, sahip olduğu deprem raporları ile doğa içinde güvenli bir yaşam alanı sunuyor. Marmara'nın gözde yerleşim alanlarından biri olan Sapanca'ya bağlı İlmiyeköy beldesinde yapılacak konutlar, 10 ayrı dublex villadan oluşuyor. Kortaş İnşaat tarafından yapımına başlanan ve Haziran 2006'da tamamlanacak olan Kortaş Villaları, Sapanca gişelerinden 3,5 km, şehir merkezine 10 km., İstanbul'a 60 dakika ve Adapazarı'na 15 dakika uzaklıkta yer alan villalar, Kartepe kayak merkezine olan yakınlığı ile de sakinlerine 4 mevsim tatil olanağı sunuluyor.

RE/MAX ANT Ofisi tarafından satışa sunulan Kortaş Villaları 16.900 m2 arsa içerisinde, iki farklı tipte toplam 10 dublex villadan oluşuyor. Şehrin gürültüsünden uzak, doğa içinde sakin ve güvenli bir yaşam sürmek isteyenlerin ilgisini çekecek tarzda üretilen villalar "Düz ve Dik Çatılı" olarak iki tipte inşa ediliyor.

İç ve dış cephesi beton olan düz çatılı villalar, cumbalı ve 280 m2 olarak inşa ediliyor. Ahşap iç dekorasyona sahip olan ve kar tutmaması amacıyla dik çatılı biçimde 250 m2 olarak üretilen ikinci tip villalar ise dağ evi konseptine uygun biçimde inşa ediliyor. Kortaş Villalarının giriş katında geniş bir salon, 1 oda, mutfak ve banyo yer alırken, 2.katında 2 oda ve bir de banyo mevcut. Bununla birlikte 2.katta yer alan ve oldukça geniş olan oda, tercihe göre iki ayrı oda olarak da kullanabilme şansı veriyor. Yeşillendirilmiş ve peyzajı tamamlanmış bahçesi, 125 m2 yüzme havuzu ve özel otoparkı ile huzurlu bir ortam sunan Kortaş Villalarında 24 saat güvenlik hizmeti de yer alıyor.

Haziran 2006 tarihinde tamamlanacak olan ve 10 ayrı yapıdan oluşan Kortaş Villalarından, 4'ü dik çatılı ve 3'ü de düz çatılı olmak üzere 7 villa satışa sunuluyor.