Gölbaşı Turizm Meslek Uygulama Oteli'nde BTM Ürünleri Kullanıldı



Gölbaşı Turizm Meslek Uygulama Oteli teras çatısında kullanılan BTMSeal Yeni Nesil Su Yalıtım Ürünleri'nden; öncelikle yüzeye BTMSeal AA0106 astar malzemesi uygulandı. Daha sonra BTMSeal Purea H Hibrit Poliürea uygulanarak uygulama sonlandırıldı.

BTMSeal AA0106 Epoksi Astar Uygulaması:

Uygulama yapılacak yüzeyler toz, kir, yağ vb. malzemelerden arındırıldı. Temizlenen yüzeylere çift bileşenli, solventsiz, dolgusuz, saf ve TS EN 13813’e uygun BTMSeal AA0106 epoksi astar ortalama 300 gr/m² olmak üzere uygulandı. Uygulama seviye mastarı, çelik mala ve rulo ile sürme yöntemiyle gerçekleştirildi. Astar kurumadan, üzerine ortalama tane çapı 0,5 mm olan kuvars kumu serpilerek, yüzey pürüzlü hale getirildi ve poliürea uygulaması için uygun zemin hazırlandı.

 

Reklam Goruntulenme Bolumu

 

BTMSeal Purea H Püskürtme Su Yalıtımı Uygulaması:

TS EN 1504-2’ye uygun, hızlı kürlenme özelliğine sahip, solvent içermeyen, EN 1062-3’e göre su ve kapiler nem geçirimsiz, kimyasal direnci olan ve UV’ye maruz kaldığında fiziksel performansı değişmeyen, eksiz, nötr renkli, çift bileşenli BTMSeal Purea H; hazırlığı yapılmış, astar ve maskelemesi tamamlanmış yüzeylere uygulandı.

Uygulama yüksek basınç ve yüksek ısıda, çok bileşenli pompa sistemi olan uygun nitelikte bir püskürtme ekipmanı ile yapıldı.

BTMSeal Purea H poliürea kaplama kalınlığı astar hariç ortalama 2 mm kalınlığında uygulandı. Kullanılan poliürea miktarı m²’ye 2,0 kg’dan az olmayacak şekilde gerçekleşti.

BTMSeal AA0106 Epoksi Astar hakkında:

BTMSeal AA 0106 solventsiz, düşük viskoziteli, iki komponentli, şeffaf, reçine ve sertleştiriciden oluşan, epoksi esaslı emprenye astarıdır. Özellikle Poliüretan ve Poliürea bazlı BTMSeal ürünlerinin astar malzemesi olarak kullanılır. A ve B bileşenleri ölçümlü olarak ambalajlandığından kullanım alanında birbirine karıştırılarak uygulanır.

BTMSeal Purea H hakkında:

BTMSeal PUrea H, çift komponentli solventsiz, sıcak uygulamalı, yüksek mekanik ve kimyasal dayanım performanslı, çok hızlı kürlenen, hibrit poliürea esaslı bir su yalıtım kaplamasıdır. Uygulama sonrası aşınma ve basma dayanımı yüksek, eksiz, sağlam ve çatlak köprüleme özellikli bir yapı oluşturur.