Görselleştirme Uzmanı Cinema 4D R9 Çıktı!



Mimar, iç mimar, endüstri ürünleri tasarımcıları ve grafikerlerin tercihi, modelleme, animasyon ve render programı Cinema 4D' nin 9. Versiyonu Maxon firması tarafından Los Angeles'da 10 Ağustos'da, Dünyanın en büyük bilgisayar grafikleri fuarında ilk defa tanıtıldı.

Yeni modelleme araçları ve geliştirilmiş iş akışının yanında, eklenen 100'den fazla yeni özellik ve fonksiyon, bu güncellemeyi MAXON tarihindeki en önemlilerden biri haline getiriyor.









Kullanım kolaylığının arttırılmasına odaklı sürekli gelişmenin bir parçası olarak, R9 geliştirilmesi yazılımın pek çok alanının geliştirilmesine odaklı olmuş ve kumaş simülasyonu, alt-çokgen gösterimi, çokgen kullanımı gibi pek çok etkileyici yeniliği beraberinde getirmiştir.

R9'un bu yeni özelliklerinden pek çoğu, çok düşük fiyatla bir başlangıç oluşturacak çekirdek uygulamada gerçekleştirilmiştir.


HUD, N-Gon modelleme, Global Ilumination, HDRI, Subsurface Scattering, RPC kullanabilme gibi özellikler modüllerle zenginleştirilmiştir.














C4D R9, getirdiği yenilik ve kolaylıkların yanı sıra Allplan ve diğer pek çok 2 boyutlu ve Mimari CAD programları ile veri alış verişi yapabilmesi sayesinde sektör profesyonellerinin öncelikli tercihi olmaktadır.

Ayrıntılı Bilgi:
FGA MİMARLIK
NEMETSCHEK - MAXON
Yetkili Satıcısı ve Eğitim Merkezi
T:+90-212-2367986/7
F:+90-212-2367988
info@fga.com.tr
http://www.fga.com.tr