Granices, Uygun Fiyatlı Mermerleriyle Müşterilerinin Hizmetinde



Mermer; doğal, temiz, sağlıklı ve sağlam yapısıyla, yapı malzemesinden eşyalara, objelerden heykellere, hatta mezarlara kadar hayatın her alanında tarih boyunca kullanılan bir malzeme. Granices mermer fabrikaları ise ham mermer bloklara usta eller ve son teknoloji makinelerle hayat vererek mükemmel mermer ürünlere dönüştürüyor. 2006 yılından bu yana kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunmayı ilke edinen Granices, profesyonel kadrosu ve işinin ehli çalışanlarıyla, talep edilen her alanda mükemmel yapı malzemelerine dönüştürdüğü ürünlerini en ekonomik şartlarda tüketicilerin beğenisine sunuyor.

Mermer ne kadar desenli, motifli ve kristalize oranı ne kadar yüksek olursa o kadar değerli kabul ediliyor. Mermer fiyatları ise metretül ya da yerine göre metrekare olarak hesaplanıyor. Ölçülendirilmiş alanların, mermer plaka üzerinde en ekonomik olarak nasıl kesileceği hesaplanarak, minimum zayiat ile kesilmesi sağlanıyor ve böylece maliyet düşürülüyor. Mermer fiyat aralığını belirleyen bir diğer husus ise mermerin et kalınlığı. 3 cm kalınlığındaki mermer ile 4 cm kalınlığa sahip mermer fiyatları farklı. Ayrıca mermerin kullanılacağı alan arttıkça, yani metraj çoğaldıkça, zayiat ve kesim maliyetleri azaldığı için fiyatlandırmalar da daha uygun hale geliyor.

Tüm üretim alanlarında olduğu gibi mermer alanında da işçilik maliyetleri giderek artıyor. Ancak Granices, kurumsal ve saygın bir firma olmanın gerekliliklerinden biri olarak gördüğü “kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunma” ilkesi doğrultusunda, mükemmel mermer uygulamalarını mümkün olduğu kadar uygun ve ulaşılabilir fiyatlardan Türk insanının beğenisine sunuyor.

“Her mermer değil, Granices mermer” diyerek farkını ortaya koyan firmanın en güzel mermer duvar kaplama uygulamaları, uygun fiyatlarla elde edilebiliyor.

Geniş ürün yelpazesiyle mermer sektörünün öncü ismi olan Granices; ayrıca şu alanlarda ürünlerini uygun fiyatlarla müşterilerine ulaştırıyor:

Mermer Mutfak: Her renk desen ve boyutta mutfak tezgâhları.

Mermer Lavabo Tezgâhı:  Banyo ve tuvaletler için estetik ve kullanışlı ürünler.

Mermer Mezar: İstenilen ebat ve ölçülerde sağlam mermer mezarlar.

Mermer Heykel: Sanatsal çalışmalara da destek olan firma, onlarca renk seçeneği ile sanatçıların da yanında.

Mermer Şömine: İstenilen ölçüde kesimler yapılarak kullanışlı, uzun ömürlü ve sağlıklı şömine mermerleri.

Granices’te ayrıca şelale, çeşme, ızgara, şadırvan, duvar kaplama, zemin kaplama alanında da mermer ürünler müşterilerin hizmetinde.

Granices ürünlerinin fiyat ve ürün bilgilerine firmanın web sitesi üzerinden veya telefonla erişilebiliyor.

Granices ürünleriyle ilgili detaylı bilgi için tıklayın