Grohe Tasarım Merkezi Yenilendi



Grohe, yeni tasarım merkezine geçmeye hazırlanıyor. Almanya (Hemer)'da inşa edilen Grohe Dizayn Merkezi, önümüzdeki aylarda yeni binasında, teknolojik avantajlara sahip birbirinden keyifli ürünlerin tasarımlarına ev sahipliği yapacak.

Grohe'nin bu merkezi hayata geçirmesindeki öncelikli hedef, yenilik sürecini güçlendirmek ve üretimi %20 oranında hızlandırmaktır. Bunu gerçekleştirebilmek için, Araştırma-Geliştirme (R&D) bölümünde bütün ürün geliştirme çalışmaları aynı merkez altında yapılması planlanmaktadır. Bu nedenle, mevcut tasarım grupları, tek bir grup adı altında birleştirilmiştir. Grohe Tasarım Ekibi, önümüzdeki günlerde bu yeni dizayn merkezini kullanmaya başlayacak ve ürün tasarımı hakkında çok daha efektif çalışılabilme şansını yakalayacak.

Grohe Dizayn Merkezi'ne yapılan yatırım 9.5 milyon EURO civarındadır. Binanın mimari yapısı, Dizayn Merkezi ve fabrika arasındaki bütünlüğü yansıtmaktadır. Bu da, kullanıcı ve üreticiler arasındaki bağı kuvvetlendirmek amacına yönelik bir anlayıştır.