GROHE’den Enerji Tasarrufu Sağlayan Yeni Kartuş Teknolojisi; SilkMove® ES



Geleneksel batarya tasarımlarında kumanda kolu merkezi başlangıç konumunda iken musluğun açılması, suya sadece diş fırçalamak veya el yıkamak için ihtiyaç duyulduğu zamanlarda bile sıcak ve soğuk suyun karışmasına neden olur. Bu enerji israfı, yeni kartuş teknolojisi SilkMove® ES ile güvenilir şekilde önleniyor.

Konfor ekonomi ile buluşuyor

Yeni GROHE SilkMove®, sağladığı tüm faydaların yanı sıra enerji tasarrufu özelliğini de sunuyor. Kumanda kolunun, 20 yıl boyunca her gün kullanımın ardından bile son derece yumuşak şekilde kullanılabilmesini, dolayısıyla da su akışı ve su sıcaklığının doğru şekilde kontrol edilebilmesini sağlıyor. Ayrıca, tüketicilerin dünyanın değerli enerji kaynaklarını israf etmeden kullanmalarına da destek veriyor. GROHE SilkMove® ES bulunan bataryalarda, kumanda kolunun başlangıç konumu sadece ‘soğuk’ su sağlıyor ve kumanda kolu daha fazla sağa doğru çevrilemiyor.

Örneğin suyun sıcaklığını artırmak için sola doğru çevirme açısı 90 dereceye çıkartılarak hem su hacminin hem de su sıcaklığının kesin ve güvenli bir şekilde kontrol edilebilmesine imkan sağlıyor. Kumanda kolunun sola doğru 90 derece çevrilmesi ile birlikte, en yüksek su sıcaklığına da ulaşılmış oluyor.

İnce ayrıntılar

Daha da fazla su tasarrufu elde etmek amacıyla, azami akış oranı dakikada 5,7 litreye ayarlanıyor. Ayrıca bataryanın sürdürülebilirlik özellikleri sosyal sorumluluk gereklerini sağlarken, sıcaklık limitleyicisi de aşırı sıcak su yüzünden yanma riskini ortadan kaldırıyor.